Alkollü genç, motosiklet sürücüsünü öldürüp kaçtı!

Denizli’de alkollü sürücü aşırı hız yaptığı aracın kontrolünü kaybederek bir genci hayattan koparıp kaçtı.

DHA
Kaynak DHA
YAYINLAMA
15 Ağustos 2024 15:22
GÜNCELLEME
15 Ağustos 2024 15:46
Alkollü genç, motosiklet sürücüsünü öldürüp kaçtı!
DHA
Kaynak DHA

Denizli'nin Merkezefendi ilçesinde 8 Ağustos sabahı meydana gelen trafik kazasında, 27 yaşındaki Buğra Kağan Tepeli'nin alkollü şekilde kullandığı otomobil, elektrikli motosiklet sürücüsü 24 yaşındaki Sadık Aktaş'a çarptı. Aktaş, ağır yaralanırken, olay yerinden kaçan sürücü daha sonra yakalandı ve tutuklandı.

Kaza sabah saatlerinde meydana geldi

Kaza, saat 06.00 sıralarında Adalet Mahallesi Mevlana Caddesi'nde gerçekleşti. Buğra Kağan Tepeli, ara sokaktan hızla çıkarak, karşı şeritte seyir halinde olan Sadık Aktaş'ın kullandığı elektrikli motosiklete çarptı. Çarpmanın etkisiyle motosiklet sürücüsü yere savrularak ağır yaralandı.

Sürücü olay yerinden kaçtı

Kaza sonrası Tepeli, olay yerinden hızla uzaklaştı. Çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Ağır yaralanan Sadık Aktaş, Denizli Devlet Hastanesi'ne kaldırılarak yoğun bakımda tedavi altına alındı.

Kazaya karışan sürücü alkollü çıktı

Polis ekipleri, plakadan yola çıkarak Tepeli'yi evinde yakaladı. Yapılan testte Tepeli'nin 1.05 promil alkollü olduğu belirlendi. İlk sorgusunda adli kontrol şartıyla serbest bırakılan Tepeli, Aktaş'ın iki gün sonra hayatını kaybetmesi üzerine yeniden gözaltına alındı ve bu kez tutuklandı.

Motosiklet sürücüsü atama bekliyordu

Kazanın kurbanı Sadık Aktaş'ın İlahiyat Fakültesi'nden mezun olduğu ve imam olarak atama beklediği öğrenildi. Geçici olarak bir pide salonunda çalışan Aktaş, kazadan iki gün sonra hayatını kaybetti.

Kaza anı güvenlik kamerasında

Kaza anı, çevredeki bir iş yerinin güvenlik kamerasına yansıdı. Görüntülerde, Buğra Kağan Tepeli'nin kullandığı otomobilin, kendi şeridinde ilerleyen motosiklete çarptığı ve ardından hızla olay yerinden uzaklaştığı görülüyor. Çarpmanın etkisiyle yere savrulan Sadık Aktaş'ın durumu ve Tepeli'nin kaçışı, kameraya yansıyan diğer detaylar arasında.


Yorumlar (0 yorum)
Yorum kurallarını okudum ve kabul ediyorum.
Henüz yorum eklenmemiş, ilk yorum ekleyen siz olun.
Sonraki Sayfa