Lost Tüm Bölümleri İle Artık Netflix'te! Lost Konusu Nedir?

En İyi Televizyon Dizisi dalında Altın Küre ve Emmy Ödüllü Lost, bugünden itibaren artık Netflix'te. Peki, Lost Konusu Nedir? Lost Kaç Sezon?

AY
Arif Yücel Editör
YAYINLAMA
15 Ağustos 2024 16:03
GÜNCELLEME
15 Ağustos 2024 16:03
Lost Tüm Bölümleri İle Artık Netflix'te! Lost Konusu Nedir?
AY
Arif Yücel Editör

En İyi Televizyon Dizisi dalında Altın Küre ve Emmy Ödüllü Lost, 2000'li yılların en çok izlenen dizilerinden. Tam 6 sezon 121 bölümden oluşan dizi, tüm sezon ve bölümleriyle bugünden itibaren Netflix'te yayınlanmaya başladı. 

Peki, Lost Konusu Nedir? Lost Oyuncu Kadrosu? Lost Kaç Sezon? Lost İlk Sezon Ne Zaman Yayınlandı? Tüm merak edilen soruların cevabı için okumaya devam edin.

Lost Dizisi Nedir?

✔Format: Macera, Drama, Fantezi, Bilimkurgu, Gerilim

✔Tür: Macera

✔Proje Tasarımcıları: Jeffrey Lieber, J. J. Abrams, Damon Lindelof

✔Geliştiren: J. J. Abrams

✔Senaristler: Jeffrey Lieber, J. J. Abrams, Damon Lindelof ve diğerleri


✔Yönetmenler: Jack Bender, Stephen Williams ve diğerleri

Başrol Oyuncuları: Adewale Akinnuoye-Agbaje, Naveen Andrews, Nestor Carbonell, Henry Ian Cusick, Jeremy Davies, Emilie de Ravin, Michael Emerson, Jeff Fahey, Matthew Fox, Jorge Garcia, Maggie Grace, Josh Holloway, Malcolm David Kelley, Daniel Dae Kim, Yunjin Kim, Ken Leung, Evangeline Lilly, Rebecca Mader, Elizabeth Mitchell, Dominic Monaghan, Terry O'Quinn, Harold Perrineau, Zuleikha Robinson, Michelle Rodriguez, Kiele Sanchez, Rodrigo Santoro, Ian Somerhalder, Cynthia Watros

✔Tema Müziği Bestecisi: Michael Giacchino


Ülke: Amerika Birleşik Devletleri

Dil: İngilizce


Sezon Sayısı: 6

Bölüm Sayısı: 121

Yapımcılar: J. J. Abrams, Damon Lindelof, Bryan Burk, Jean Higgins, Jack Bender, Carlton Cuse, Edward Kitsis, Adam Horowitz, Elizabeth Sarnoff

Çekim Yeri: Oahu, Hawaii

Bölüm Süresi: 43 dakika


Yapım Şirketleri: Bad Robot Productions, ABC Studios

Yayın Kanalı: ABC

Görüntü Formatı: 1080i (HDTV)


Yayın Tarihi: 22 Eylül 2004 - 23 Mayıs 2010 - Bitti.

Lost Dizisi Konusu Nedir?

Lost, Pasifik Okyanusu'nun ortasında ıssız bir adaya düşen bir uçak kazasından kurtulan bir grup insanın hikayesini anlatıyor.

Uçak, Avustralya'nın Sidney kentinden Amerika Birleşik Devletleri'nin Los Angeles kentine gitmekteyken 815 numaralı Oceanic Havayolları seferini gerçekleştirmektedir. 

Kazadan sağ kurtulanlar, hem adada hayatta kalma mücadelesi verirken hem de birbirlerinin karanlık geçmişleriyle yüzleşirler. 

Dizinin ilerleyen bölümlerinde ada ve kazazedelerin hikayeleri arasında doğaüstü olaylar, gizemli yaratıklar, zaman yolculuğu ve ada üzerindeki güçlü unsurlar gibi karmaşık temalar işlenir.

"Lost", sürükleyici hikayesi, derin karakterleri ve çığır açan anlatım teknikleriyle izleyiciler üzerinde büyük bir etki yaratmıştır.

''Lost'', televizyon dünyasında bir dönüm noktası olarak kabul edilir.


''Lost'' 15 Ağustos 2024, yani bugünden itibaren tüm sezonlarıyla Netflix'te yayınlanmaya başladı.

Yorumlar (0 yorum)
Yorum kurallarını okudum ve kabul ediyorum.
Henüz yorum eklenmemiş, ilk yorum ekleyen siz olun.
Sonraki Sayfa