Aydemir Akbaş'ın sağlık durumu nasıl?

Kanser hastalığıyla savaşan Türk sinemasının ve televizyonun usta aktörü Aydemir Akbaş'ın sağlık durumu merak ediliyor. İşte oyuncunun sağlık durumu...

Ecem Çetin Editör
YAYINLAMA
16 Ağustos 2024 10:14
GÜNCELLEME
16 Ağustos 2024 11:02
Aydemir Akbaş'ın sağlık durumu nasıl?
Ecem Çetin Editör

Kutsal Damacana ve Kolpaçino gibi serilerle hafızalara kazınan Türk sinemasının usta oyuncu Aydemir Akbaş, sağlık sorunlarıyla gündeme geldi. 

Aydemir Akbaş'ın yoğum bakıma kaldırıldığı öğrenildi. Haberi, yakın dostu ünlü şarkıcı İbrahim Tatlıses duyurdu.


İbrahim Tatlıses, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamayla Aydemir Akbaş’ın yoğum bakımda olduğunu ifade etti. Tatlıses, yakın arkadaşı için sevenlerinden dua istedi.


Tatlıses'in paylaşımı sonrası  Aydemir Akbaş'ın resmi sosyal medya hesabından da bir paylaşım yapıldı.88 yaşındaki Akbaş'ın ani gelişen sağlık sorunları sebebiyle hastaneye kaldırıldığını, gerekli müdahale yapıldıktan sonra yoğun bakıma alındığını ifade edildi.  


Bu akşam saatlerinde sosyal medyada Aydemir Akbaş'la öldü paylaşımları yapıldı. Akbaş'ın hayatını kaybettiği öne sürüldü. 

Ancak, o haberlerin gerçeği yansıtmadığı ifade edildi. 


Uzun zamandır kanser hastalığı ile mücadele eden daha öncesinde de kanseri atlatan Yeşilçam'ın efsane isimlerinden Aydemir Akbaş'ın entübe edildiği öğrenildi.

Aydemir Akbaş kimdir?


Ekranların ve sinema dünyasının aktör isimlerinden birisi olan Aydemir Akbaş, 25 Şubat 1936 tarihinde İstanbul’da dünyaya geldi. Akbaş, kariyerine tiyatro ile başladı. Çok sayıda tiyatro oyunun da sahne alan aynı zamanda yönetmenliğini de yapan usta oyuncunun sinema kariyeri ise 1964 tarihinde Keşanlı Ali Destanı ile başladı. Çok sayıda dizide ve filmde rol alan Aydemir Akbaş, Kolpaçino ve Kutsal Damacana film seriyle tanınmıştır.


Yorumlar (0 yorum)
Yorum kurallarını okudum ve kabul ediyorum.
Henüz yorum eklenmemiş, ilk yorum ekleyen siz olun.
Sonraki Sayfa