Trump: Harris'e saldırmaya hakkım var!

Demokrat rakibi Kamala Harris'in adalet sistemini silah olarak kullandığını söyleyen Donald Trump, "Benim de kişisel saldırıya hakkım var." dedi.

Kübra Şenal Editör
YAYINLAMA
16 Ağustos 2024 10:21
GÜNCELLEME
16 Ağustos 2024 10:47
Trump: Harris'e saldırmaya hakkım var!
Kübra Şenal Editör

ABD'de 5 Kasım'daki başkanlık seçimi yaklaşırken Cumhuriyetçi Parti'nin adayı Donald Trump, söylemlerini sertleştirdi. New Jersey'de yer alan kendisine ait golf kulübünde gazetecilere konuşan Trump, rakibi olan Demokrat Kamala Harris'i hedef aldı.


"Harris, adalet sistemini silah olarak kullanmaktan çekinmiyor"

Başkan Joe Biden'ın yardımcısı olan rakibi Harris hakkında sert açıklamalarda bulunan Trump, "Ona çok kızgınım. Adalet sistemini bir silah olarak kullanmaktan çekinmiyor, bana ve başka kişilere karşı. Bu yüzden kişisel saldırıya hakkım var diye düşünüyorum." ifadelerini kullandı. 


"Harris dokunduğu şeyi bozuyor"

Joe Biden'ın başkan yardımcılığını üstlendiği dönemde Kamala Harris'in bariz hatalar yaptığını kaydeden Trump, Demokrat rakibi hakkında şunları söyledi: 


"Asıl tuhaf olan Harris'in politikaları"

Başkan yardımcısı adayı olarak duyurduğu JD Vance ile kendisine yönelik Demokratlardan gelen eleştirileri yorumlayan Donald Trump, "Asıl tuhaf olan Harris'in politikalarıdır. Onun zekasına saygım yok. Berbat bir başkan olacağından şüphem yok. Bazı Cumhuriyetçiler de benim bu tür kişisel saldırılara çok taktığımı düşünüyor. Oysa son derece sakin bir seçim politikası yürütüyorum. Belki inanmayacaksınız ama inanılmaz sakinim." dedi.


"Harris'in komünist fiyat kontrolleri önerisi işe yaramaz"

"Kamala Harris, tıpkı komünistler gibi fiyatları kontrol altına almayı öneriyor." diyen Trump, şöyle konuştu:

Yorumlar (0 yorum)
Yorum kurallarını okudum ve kabul ediyorum.
Henüz yorum eklenmemiş, ilk yorum ekleyen siz olun.
Sonraki Sayfa