Erkeklere “katiller” dediler, sokak köpeğine “prenses!”

Başkent Ankara’da bir köpek derneğine üye grup, kanunlara karşı gelerek, sokak köpeklerini barınaklara götürmek isteyen belediye ekiplerine engel oldular.

MP
Mevlüt Peker Editör
YAYINLAMA
16 Ağustos 2024 11:19
GÜNCELLEME
16 Ağustos 2024 17:42
MP
Mevlüt Peker Editör

Başkent Ankara’nın Çankaya ilçesinde bir köpek derneğine üye grup, Sokak Hayvanları Yasası’na karşı gelerek, başıboş sahipsiz köpekleri yakalayarak barınaklara götürmek isteyen belediye ekiplerine engel oldular.

Köpek derneği!

Köpek derneği üyeleri ve bir grup sokak köpeği sever, belediye ekipleri tarafından yakalamak için uyuşturulmuş bir dişi köpeğe sahip çıkarak, köpeğin erkeklerden korktuğunu ileri sürdüler ve erkeklere “katiller” diyerek hakaret ettiler.

Böyle ilgiyi Prenses Kate Middleton bile görmedi

Sokak köpeğine “aşkım, bebeğim, prensesim” diye hitap eden sokak köpeği severler, caddeden geçen araçların da geçişine engel olmak istediler. “Trafiği kapatma” konusunu dahi kendi aralarında konuşan sokak köpeği severler, seyir hızı gayet düşük araç sürücülerine dahi “Yavaş git” diyerek huzursuzluk çıkardılar.

Sokak köpekleri 20 yıldır kimseye saldırmamış!

Sokak köpeklerinin saldırdığı çocukların ailelerinden belediyeye yapılan şikayetlere de öfke kusan sokak köpeği severler, baktıkları sokak köpeklerinin 20 yıldır kimseye saldırmadığını ileri sürdüler. Köpekseverlerden birinin “Köpekler hiç saldırır mı?” diye sorduğu duyuldu.

Yaya hızında giden arabalara bağırdılar

Belediye ekiplerine de “bebeklerimizin canına kast eden katiller” diyen köpekseverler, yoldan geçen araçlara da “nasıl gidiyorsun?” diye bağırarak tepki gösterdiler. Köpekseverlerin, “Yavaşlayın bi yaa! Manyak gibi hızlı gidiyorsunuz” diyerek çıkıştıkları sürücülerin yaya hızında seyrettikleri görüldü.

Yorumlar (0 yorum)
Yorum kurallarını okudum ve kabul ediyorum.
Henüz yorum eklenmemiş, ilk yorum ekleyen siz olun.
Sonraki Sayfa