Kağıthane'de silahlı saldırı: Yakup Işık ağır yaralı

İstanbul'un Kağıthane ilçesinde Ömer Faruk Yıldız isimli bir şahıs sokak ortasında tartıştığı Yakup Işık'ı silahla vurarak ağır yaraladı.

Ecem Çetin Editör
YAYINLAMA
16 Ağustos 2024 11:22
GÜNCELLEME
16 Ağustos 2024 11:48
Kağıthane'de silahlı saldırı: Yakup Işık ağır yaralı
Ecem Çetin Editör

İstanbul'un Kağıthane ilçesinde yaşanan bir sokak tartışması, kanlı bir saldırıya dönüştü. 

Hürriyet Mahallesi'nde aralarında husumet bulunan Ömer Faruk Yıldız ve Yakup Işık sokak ortasında karşılaştı. 


23 yaşındaki Yıldız ve 22 yaşındaki Işık arasında henüz bilinmeyen bir nedenden dolayı tartışma çıktı. 


Aralarındaki sözlü tartışma kısa sürede kavgaya dönüştü. Yıldız, kavga sırasında Işık'a önce tekme attı, ardından silahını çıkararak başına ateş etti. Ömer Faruk Yıldız, yaşananların ardından bölgeden kaçtı. 


Çevredeki vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine 112 Acil Sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. 

Ağır şekilde yaralanan Yakup Işık, bölgeye gelen sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından ambulansla hastaneye kaldırıldı. Işık’ın durumunun kritik olduğu bildirildi. 


Polis ekipleri, çevredeki güvenlik kameralarını inceleyerek saldırgan Ömer Faruk Yıldız'ın izini sürdü. Yıldız, kısa sürede yakalanarak gözaltına alındı. İşlemlerinden sonra adliyeye sevk edilen Yıldız, mahkemece tutuklandı. 


Ömer Faruk Yıldız'ın uyuşturucu madde bulundurma, hırsızlık ve dolandırıcılık gibi birçok suçtan sabıka kaydı olduğu ortaya çıktı. 


Saldırı anı güvenlik kameraları tarafından kaydedildi. Görüntülerde, Yıldız ile Işık'ın sokakta tartıştığı, vatandaşların araya girmeye çalıştığı ve Yıldız'ın motosikletinin bölmesinden silahını alarak ateş ettiği anlar yer alıyor. Vatandaşların silahı görmesiyle birlikte kaçmaya başladıkları, Yıldız’ın Işık'a tekme attıktan sonra başına ateş ederek olay yerinden uzaklaştığı anlar net bir şekilde görülüyor.



Yorumlar (0 yorum)
Yorum kurallarını okudum ve kabul ediyorum.
Henüz yorum eklenmemiş, ilk yorum ekleyen siz olun.
Sonraki Sayfa