Muharrem İnce'den Kemal Kılıçdaroğlu'na destek!

Memleket Partisi Muharrem İnce, CHP'nin 7. Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'na Fatih Altaylı'nın iddiaları nedeniyle destek oldu.

Ecem Çetin Editör
YAYINLAMA
16 Ağustos 2024 11:50
GÜNCELLEME
16 Ağustos 2024 13:13
Muharrem İnce'den Kemal Kılıçdaroğlu'na destek!
Ecem Çetin Editör

Herkes, Gazeteci Fatih Altaylı ve Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Eski Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu arasında yaşanan gerilimi ve tartışmayı konuşuyor. 


Altaylı, Kılıçdaroğlu ile ilgili AK Parti'ye çalıştığını iddia etti. Kemal Kılıçdaroğlu'ndan o sözlere çok sert tepki geldi. Kılıçdaroğlu, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla adete açtı ağzını, yumdu gözünü...


Fatih Altaylı ve Kemal Kılıçdaroğlu arasında yaşananlar dikkatle takip edilirken, Kemal Kılıçdaroğlu'na dikkat çeken bir isimden destek geldi. 


Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce, sosyal medya hesabından konuya ilişkin bir açıklama yaptı. 

Muharrem İnce, Kemal Kılıçdaroğlu'nun sarayın veya dış güçlerin adamı olmadığını ifade etti. 


İnce, 13 yıl CHP Genel Başkanlığını yapan, türlü tehditlere ve hakaretlere maruz kalan, gücü yettiğince mücadele eden bir kişiye bugünlerde yapılan hakaretleri kınadığını ifade etti. 


Muharrem İnce, Kemal Kılıçdaroğlu'na yönelik “sarayın Adamı” sözlerinin söylenmesine gönlünün razı olmadığını söyledi. 


İnce, yaptığı paylaşımda şu ifadeleri kullandı;


Muharrem İnce’nin CHP süreci

Cumhuriyet Halk Partisi’ndr 2002-1018 yılları arasında Yalova Milletvekili olarak Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde (TBMM) yer almıştır. İki dönem CHP’nin Grup Başkanvekilliği görevini üstlenen Muharrem İnce, CHP’nin Genel Başkan adayı olmuş ancak kazanamamıştır. İnce, 2018 yılında Cumhurbaşkanı adayı olmuş ancak yine kazanamamıştır. Muharrem İnce, 2021 tarihinde CHP’den istifa etmiştir.


Yorumlar (0 yorum)
Yorum kurallarını okudum ve kabul ediyorum.
Henüz yorum eklenmemiş, ilk yorum ekleyen siz olun.
Sonraki Sayfa