Gençlerbirliği, Bolu maçında taraftarına sürpriz yapacak

Gençlerbirliği, ligde sezonun ikinci maçında Boluspor'u ağırlayacak. Başkent ekibi, stadyuma girecek 101'inci taraftara sürpriz yapacak.

Hakan Öksüz Editör
YAYINLAMA
16 Ağustos 2024 11:50
GÜNCELLEME
16 Ağustos 2024 13:39
Gençlerbirliği, Bolu maçında taraftarına sürpriz yapacak
Hakan Öksüz Editör

Trendyol 1. Lig'in ikinci haftasında oynanacak Gençlerbirliği-Boluspor maçında iki takımın da hedefi,  ligdeki ilk galibiyetlerini almak. 18 Ağustos Pazar günü oynanacak maçın başlama düdüğü saat 19.00’da çalacak.


Gençlerbirliği ve Boluspor, Eryaman Stadyumu'nda kozlarını paylaşacak. Her iki takım da sezonun ilk haftasında aldıkları mağlubiyetleri unutturmak ve moral bulmak için sahadaki yerini alacak.

Gençlerbirliği-Boluspor maçının bilet fiyatları açıklandı

Kritik maçtan önce Gençlerbirliği Kulübü, bilet fiyatlarını duyurdu. İşte tribünlere göre farklılık gösteren fiyat seçenekleri:

  • VIP A Blok: 700 TL
  • Misafir Tribünü: 150 TL
  • Doğu Maraton: 120 TL
  • Doğu Maraton (kadın ve öğrenciler): 70 TL

Boluspor, Gençlerbirliği maçına hazırlanıyor

Başkent kulübünden taraftarlara 101. yıl sürprizi

Gençlerbirliği Kulübü, kritik maçta taraftarları için bir sürpriz hazırladı. Kulübün 101. kuruluş yıl dönümünü kutladığı 18 Ağustos Pazar günü, bir taraftarın yüzü gülecek.

Passolig şartlarını yerine getirerek Eryaman Stadyumu'na 101'inci sırada girecek şanslı taraftara, takımın yeni sezon forması hediye edilecek.


Maça dair beklentiler

Boluspor ve Gençlerbirliği arasındaki bu zorlu karşılaşma, ligdeki dengeleri de etkileyecek. Her iki takım da galibiyet alarak sezonun geri kalanında daha güçlü bir performans sergilemek istiyor. 

Teknik direktörlerin taktikleri ve oyuncuların sahadaki performansları, maçın sonucunu etkileyecek. Gençlerbirliği, Trendyol 1. Lig'de sezonun ilk haftasında Kocaelispor'a 2-1 yenilmişti.

Yorumlar (0 yorum)
Yorum kurallarını okudum ve kabul ediyorum.
Henüz yorum eklenmemiş, ilk yorum ekleyen siz olun.
Sonraki Sayfa