Denizli'de feci kaza: Aynı aileden 4 kişi öldü!

Denizli'de lokantaya gitmek için yola çıkan aile üyelerini taşıyan otomobil, 200 metrelik uçurumdan düştü. Araçtaki 4 kişi de öldü.

Hakan Öksüz Editör
YAYINLAMA
16 Ağustos 2024 14:19
GÜNCELLEME
16 Ağustos 2024 15:00
Denizli'de feci kaza: Aynı aileden 4 kişi öldü!
Hakan Öksüz Editör

Denizli Çal'da meydana gelen bir trafik kazası, faciaya sebep oldu. Adnan Tekeci (63) yönetimindeki otomobilin, Sakızcılar Mahallesi'nde 200 metrelik uçurumdan düştüğü kaydedildi. Darı Deresi mevkisinde yaşanan kazanın, otomobilin virajı alamaması nedeniyle gerçekleştiği belirtildi. 


Bölgenin zorlu yapısı, araca ulaşmayı güçleştirdi

Kazanın ihbarının ardından ekipler bölgeye yönlendirildi. İtfaiye, AFAD, sağlık ve jandarma ekipleri, bölgenin zorlu yapısı nedeniyle uçuruma düşen otomobile ulaşmakta zorlandı. İtfaiye ile AFAD, uçuruma düşen otomobile halatla ulaştı.

Ölenlerin kimliklerine ulaşıldı

Sürücü Adnan Tekeci, olay anında otomobilden savruldu. 


Sürücünün yanı sıra araçta eşi, kayınpederi ve kayınvalidesi hayatını kaybetti. Hatice Tekeci (59), Kerime Nalçacı (75) ve Osman Nalçacı (80) can verdi.

Lokantaya gitmek için yola çıktılar

Bir ailenin yok olduğu kazaya dair detaylar ortaya çıktı. 5 saatlik çalışma sonrası cenazeler, araçtan çıkarıldı. Kazada ölen aile üyelerinin Hançalar Mahallesi'nde ikâmet ettikleri, lokantaya gitmek için yola çıktıkları öğrenildi.


Haftalık trafik verileri

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, 1-8 Ağustos tarihleri arasında Türkiye genelinde yapılan trafik denetimlerinde, 2 milyon 609 bin 216 aracın kontrol edildiğini duyurdu. Bu denetimler sonucunda, 436 bin 589 sürücüye çeşitli nedenlerle işlem yapıldığını belirtti.

Çeşitli ihlallere yönelik işlemler

Denetimler sırasında, mevzuata aykırı olarak çakar gibi ışıklı veya sesli uyarı cihazları kullanan 210 sürücüye işlem yapıldı. Ayrıca hız sınırlarını aşan 127 bin 384 sürücü, periyodik muayenesi yaptırılmamış 26 bin 288 araç, emniyet kemeri kullanmayan 17 bin 569 sürücü, sürücü belgesi olmadan araç kullanan 15 bin 151 kişi ve zorunlu mali sorumluluk sigortası bulunmayan 9 bin 891 sürücüye de işlem uygulandı.

Yorumlar (0 yorum)
Yorum kurallarını okudum ve kabul ediyorum.
Henüz yorum eklenmemiş, ilk yorum ekleyen siz olun.
Sonraki Sayfa