Tamirci Film Konusu Nedir? Oyuncu Kadrosu? Filmin Hikayesi?

2017, ABD Yapımı, başrollerinde Pierce Brosnan, Morena Baccarin gibi oyuncuların yer aldığı ''Tamirci'' bu akşam TV'de sevenleriyle buluşuyor.

Büşra Ünal Editör
YAYINLAMA
16 Ağustos 2024 14:37
GÜNCELLEME
16 Ağustos 2024 14:38
Tamirci Film Konusu Nedir? Oyuncu Kadrosu? Filmin Hikayesi?
Büşra Ünal Editör

2017, ABD Yapımı, başrollerinde Pierce Brosnan, Morena Baccarin gibi oyuncuların yer aldığı ''Tamirci'' bu akşam TV'de sevenleriyle buluşuyor. Peki, ''TAMİRCİ'' Filmin Konusu Nedir, Filmin Hikayesi Nedir?

Tamirci Filmi Nedir?

Filmin, senaryosu Richard Wenk'e, yönetmenliği ise Phillip Noyce' ait.

Filmin oyuncu kadrosunda; Pierce Brosnan, Morena Baccarin, Gbenga Akinnagbe, Toby Huss, Yakup Grodnik, Sharon Gless, James Caan gibi isimler yer alıyor.

Tamirci Filminin Konusu Nedir?

Hikaye, Charlie'nin yanlış bir hedefi vurduktan sonra yaşadığı sorunları ve bu durumu düzeltme çabasını konu alır. 

Mercado, Charlie'nin yanlış bir hedef vurduğunu ve bu hatanın bedelini ödemesi gerektiğini düşünmektedir. Charlie'nin bu durumu düzeltmesi ve gerçek hedefin Mercado olduğunu kanıtlaması gerekir.

Bu süreçte Charlie, eski kurbanın karısı Marcie Kramer'dan yardım ister. Marcie, geçmişiyle yüzleşmek zorunda kalsa da, Charlie'ye ihtiyaç duyduğu omurga ve becerileri sağlayacak olan kişidir. İkili, hem komik hem de aksiyon dolu bir yolculuğa çıkar. 

Charlie, en iyi arkadaşı ve akıl hocası Stan Mullins'in mirasını korumak için savaşırken, Marcie ile birlikte Beggar ve onun tüm operasyonunu çökertmeye çalışır.

Film, yoğun aksiyon sahneleri ve karakterler arasındaki karmaşık ilişkilerle dikkat çeken bir suç ve gerilim hikayesidir. 

Charlie'nin Mercado'yu devirmek için verdiği mücadele ve Marcie ile olan dinamikleri, filmi hem sürükleyici hem de eğlenceli kılmaktadır.

Yorumlar (0 yorum)
Yorum kurallarını okudum ve kabul ediyorum.
Henüz yorum eklenmemiş, ilk yorum ekleyen siz olun.
Sonraki Sayfa