Ancelotti ve Arda Güler'in o anları kamerada

Real Madrid'in Süper Kupa'da Atalanta karşısında aldığı kupa sonrası Arda Güler ve Ancelotti'nin yakınlığı dikkat çekti.

O
Onur Çetinkaya Editör
YAYINLAMA
16 Ağustos 2024 16:34
GÜNCELLEME
16 Ağustos 2024 16:55
Ancelotti ve Arda Güler'in o anları kamerada
O
Onur Çetinkaya Editör

Geçen sezon UEFA Şampiyonlar Ligi finalinde zafere ulaşan Real Madrid ile UEFA Avrupa Ligi'ni kazanan Atalanta Süper Kupa finalinde karşı karşıya geldi. 


Mücadele, Polonya'nın başkenti Varşova'daki Narodowy Stadı'nda oynandı.


İlk yarısı golsüz tamamlanan maçta Real Madrid, ikinci yarıda Federico Valverde ile Kylian Mbappe'nin golleriyle Atalanta'yı 2-0 mağlup ederek kupayı altıncı kez müzesine götürdü. 


Real Madrid, bu skorla Atalanta'yı mağlup ederek UEFA Süper Kupa'yı en çok kazanan ekip olma ünvanını paylaştığı Milan ve Barcelona'yı geride bırakmış oldu. 


Real Madrid, Atalanta'yı yenerek 6. kez kupayı en fazla müzesine götüren ekip ünvanını aldı. İspanya takımları 17 kez kupayı en çok kazanan olurken İngilizler 10 ve İtalyanlar 9 kez şampiyonluk sevinci yaşadı.


Kupa finalinde milli futbolcu Arda Güler, 88. dakikada Vinicius Junior'un yerine oyuna girdi. Dünya futbolunun en önemli yıldızlarından birisi olan Kylian Mbappe, Real Madrid kariyerine golle başladı.  

Maç sonu ise Arda Güler ve Teknik Direktör Ancelotti'nin yakınlığı dikkat çekti. Seremoni sonrası platform üzerinde oturan milli oyuncu ve Ancolotti aralarında şakalaştı. İkili arasındaki samimi görüntü sosyal medyada da ilgi gördü. 


Yorumlar (0 yorum)
Yorum kurallarını okudum ve kabul ediyorum.
Henüz yorum eklenmemiş, ilk yorum ekleyen siz olun.
Sonraki Sayfa