Fenerbahçe'de 2 oyuncu transfer listesinde

Fenerbahçe'nin hocası Mourinho, Ferdi Kadıoğlu'nun satışından gelen parayla iki oyuncu alınmasını istiyor. İşte Portekizli hocanın istediği iki oyuncu...

Hakan Öksüz Editör
YAYINLAMA
16 Ağustos 2024 16:39
GÜNCELLEME
16 Ağustos 2024 17:11
Fenerbahçe'de 2 oyuncu transfer listesinde
Hakan Öksüz Editör

Fenerbahçe'de orta saha transferi acil bir ihtiyaç haline geldi. Teknik direktör Jose Mourinho'nun sürekli olarak vurguladığı bu eksikliği gidermek için sarı-lacivertli yönetim harekete geçti ve dünyaca ünlü yıldızları radarına aldı.


McTominay için Fenerbahçe'ye teklif

Manchester United, kadrosunda yapmayı planladığı değişiklikler kapsamında İskoç oyuncu Scott McTominay'i Napoli ile birlikte Fenerbahçe'ye önerdi. Mourinho'nun eski öğrencisi olan McTominay'e yeşil ışık yakması, bu transferin ciddi bir şekilde değerlendirilmesine yol açtı.

McTominay

Manchester United, McTominay için 25 milyon euro talep ediyor. Ancak, Fenerbahçe yönetimi Napoli'nin henüz bir hamle yapmaması durumunda bu fiyatı düşürme hedefinde. Sarı-lacivertliler, İskoç orta saha oyuncusunu daha uygun bir bedelle kadrosuna katmayı planlıyor.


Amrabat yeniden gündemde

Fenerbahçe, Faslı orta saha oyuncusu Sofyan Amrabat'ı yeniden gündemine aldı. Geçtiğimiz sezonu kiralık olarak Manchester United'da geçiren Amrabat, kariyerine İngiltere'de devam etmek istiyor. Ancak, Manchester United henüz Faslı oyuncu için resmi bir teklif yapmadı ve Paris Saint-Germain'den Manuel Ugarte'yi kadrosuna katma çalışmalarına başladı.

Sofyan Amrabat

Bu gelişmeler, Amrabat'ın başka seçenekleri değerlendirmesine yol açtı. Fiorentina'dan ayrılması beklenen yıldız futbolcu için Fenerbahçe, yeniden girişimlerde bulunma kararı aldı.

Mourinho'nun Amrabat ısrarı

Jose Mourinho, Amrabat transferini çok istiyor ve Faslı oyuncuyla ilgilenen başka bir takımın olmaması, Fenerbahçe'yi bu transferde avantajlı bir konuma getiriyor. Fenerbahçe yönetimi, bu avantajı değerlendirerek Amrabat'ı kadrosuna katmayı hedefliyor.

Yorumlar (0 yorum)
Yorum kurallarını okudum ve kabul ediyorum.
Henüz yorum eklenmemiş, ilk yorum ekleyen siz olun.
Sonraki Sayfa