Göztepe-Fenerbahçe maçı öncesi takımların son durumu

Fenerbahçe, ligde ikinci hafta maçında bu akşam Göztepe deplasmanına çıkıyor. Göztepe-Fenerbahçe maçı ile ilgili detaylar haberde...

Hakan Öksüz Editör
YAYINLAMA
17 Ağustos 2024 12:05
GÜNCELLEME
17 Ağustos 2024 12:30
Göztepe-Fenerbahçe maçı öncesi takımların son durumu
Hakan Öksüz Editör

Trendyol Süper Lig'de sezonu galibiyetle açan Fenerbahçe, ikinci hafta maçında bu akşam İzmir deplasmanına çıkacak. Teknik direktör Jose Mourinho yönetimindeki Fenerbahçe, İzmir temsilcisi Göztepe ile deplasmanda kozlarını paylaşacak.


Göztepe-Fenerbahçe maçı saat kaçta, hangi kanalda?

Göztepe-Fenerbahçe maçı Gürsel Aksel Stadı'nda oynanacak. Başlama düdüğü 21.45'te çalacak maçın hakemi Kadir Sağlam olacak. Zorlu karşılaşma beIN Sports 1 kanalından naklen yayınlanacak. 


Göztepe ve Fenerbahçe'de eksikler

Ligin ilk hafta maçında Fenerbahçe, Adana Demirspor'u 1-0'lık skorla geçti. Göztepe, Antalya deplasmanından 1 puanla ayrıldı. Kritik mücadelede Göztepe'de Kuryu Matsuki'ni sakatlığı var. Konuk Fenerbahçe'de ise İrfan Can Eğribayat ile Mert Hakan Yandaş, kart cezası nedeniyle kadroda yer almadı

Göztepe muhtemel 11

  • Arda, Koray, Heliton, Sangare, Silva, Dismas, Dennis, Yalçın, Solet, Kubilay, Romulo.


Fenerbahçe muhtemel 11

  • Livakovic, Çağlar, Osayi, Djiku, İsmail, Szymanski, Oosterwolde, Tadic, İrfan Can, En-Nesyri, Maximin.

Kanarya'da transfer harekâtı

Fenerbahçe'de orta saha transferi acil bir ihtiyaç haline geldi. Teknik direktör Jose Mourinho'nun sürekli olarak vurguladığı bu eksikliği gidermek için sarı-lacivertli yönetim harekete geçti ve dünyaca ünlü yıldızları radarına aldı.


Fenerbahçe'de McTominay sesleri

Manchester United, kadrosunda yapmayı planladığı değişiklikler kapsamında İskoç oyuncu Scott McTominay'i Napoli ile birlikte Fenerbahçe'ye önerdi. Mourinho'nun eski öğrencisi olan McTominay'e yeşil ışık yakması, bu transferin ciddi bir şekilde değerlendirilmesine yol açtı.

Amrabat, Mourinho'nun radarında

Fenerbahçe, Faslı orta saha oyuncusu Sofyan Amrabat'ı yeniden gündemine aldı. Geçtiğimiz sezonu kiralık olarak Manchester United'da geçiren Amrabat, kariyerine İngiltere'de devam etmek istiyor. Ancak, Manchester United henüz Faslı oyuncu için resmi bir teklif yapmadı ve Paris Saint-Germain'den Manuel Ugarte'yi kadrosuna katma çalışmalarına başladı.


Yorumlar (0 yorum)
Yorum kurallarını okudum ve kabul ediyorum.
Henüz yorum eklenmemiş, ilk yorum ekleyen siz olun.
Sonraki Sayfa