Gençlerbirliği-Boluspor maçı saat kaçta, hangi kanalda?

Başkentli futbolseverler, yarın oynanacak Gençlerbirliği-Boluspor maçını bekliyor. Karşılaşmaya dair son detaylar haberde...

Hakan Öksüz Editör
YAYINLAMA
17 Ağustos 2024 16:17
GÜNCELLEME
17 Ağustos 2024 17:16
Gençlerbirliği-Boluspor maçı saat kaçta, hangi kanalda?
Hakan Öksüz Editör

Trendyol 1. Lig'in ikinci haftasında oynanacak Gençlerbirliği-Boluspor maçında iki takım da ligdeki ilk galibiyetlerini almak istiyor. 18 Ağustos Pazar günü oynanacak maçın başlama düdüğü saat 19.00’da çalacak. Maçın yayınlanacağı kanalın beIN Sports MAX 2 olduğu belirtildi.


İki takım da sezonun ilk lig maçlarında yenildi

Başkent ekibi, ligde sezonun ilk maçında Kocaelispor'a 2-1 mağlup oldu. Boluspor ise sahasında Iğdır'a 1-0'lık skorla boyun eğdi.

Hedef 3 puan

Gençlerbirliği ve Boluspor, Eryaman Stadyumu'nda kozlarını paylaşacak. Her iki takım da sezonun ilk haftasında aldıkları mağlubiyetleri unutturmak ve moral bulmak için sahadaki yerini alacak.


Gençlerbirliği-Boluspor maçının bilet fiyatları belli oldu

Kritik maçtan önce Gençlerbirliği Kulübü, bilet fiyatlarını duyurdu. İşte tribünlere göre farklılık gösteren fiyat seçenekleri:

  • VIP A Blok: 700 TL
  • Misafir Tribünü: 150 TL
  • Doğu Maraton: 120 TL
  • Doğu Maraton (kadın ve öğrenciler): 70 TL

Son hazırlıklar yapıldı

Boluspor ve Gençlerbirliği arasındaki zorlu karşılaşma, ligdeki dengeleri de etkileyecek. Her iki takım da galibiyet alarak sezonun geri kalanında daha güçlü bir performans sergilemek istiyor. 

Yorumlar (0 yorum)
Yorum kurallarını okudum ve kabul ediyorum.
Henüz yorum eklenmemiş, ilk yorum ekleyen siz olun.
Sonraki Sayfa