Gülşen'in İzmir konserine yangın engeli

Gülşen'in 20 Ağustos'ta İzmir'de yapmayı planladığı konser ertelendi. Ünlü şarkıcı sosyal medyadan açıklama yaptı.

Hakan Öksüz Editör
YAYINLAMA
17 Ağustos 2024 17:38
GÜNCELLEME
17 Ağustos 2024 18:08
Gülşen'in İzmir konserine yangın engeli
Hakan Öksüz Editör

İzmir'i etkisi altına alan yangın nedeniyle kentte alarm durumuna geçildi. 20 Ağustos Salı günü İzmir'de sahne almaya hazırlanan şarkıcı Gülşen'in konseri de yangın felaketinden etkilendi.


Yeni konser tarihini daha sonra paylaşacak

Sosyal medyadan bir paylaşımda bulunan Gülşen, İzmir'de yapılması planlanan konserinin ileri bir tarihe ertelendiğini duyurdu. Konser tarihini daha sonra paylaşacağını kaydeden Gülşen, yangınla ilgili şu ifadeleri kullandı:

Bodrum'da sahneye çıktı, sinek yuttu

Ünlü isim, son olarak temmuz ayının sonunda Bodrum Antik Tiyatro'da hayranlarının karşısına çıkmıştı. Gülşen, sevilen şarkılarıyla hayranlarına unutulmaz bir gece yaşatmıştı. 

Dikkat çeken tarzıyla sahnede yerini alan Gülşen, ilginç bir olay yaşadı. Güzel şarkıcı, şarkı söylediği esnada yanlışlıkla sinek yuttu. Yaşananlar sonrası Gülşen, sahnede açıklama yaptı. 


"Hayattaki şansım arkadaşlar" diyerek sözlerine başlayan Gülşen, "Şöyle görüneceğim diye böyle uğraş, protein olarak sinek ye. Olacak iş mi arkadaşlar! Çok günah bana ya." ifadelerini kullandı. O anlar sosyal medyada gündem oldu. 

Kariyerinde ödüle doymadı

Şarkıcı kimliğinin yanı sıra müzik eleştirmenlerinden olumlu geri dönüşler alan ve şarkı yazarı kimliğiyle de öne çıkan Gülşen, özellikle kariyerinin erken döneminden itibaren kendi yazdığı şarkıları seslendirmeye başladı ve meslektaşları için liste başarıları yakalayan birçok hit şarkıya imza atmayı başardı.


Gülşen şimdiye kadar, altı kez Altın Kelebek ve dokuz kez de Kral Türkiye Müzik Ödülü dahil olmak üzere onlarca ödüle hak kazandı.

Son üç albümünün yapımcısı olan aranjör ve besteci Ozan Çolakoğlu ile 2016 yılında evlenen Gülşen'in, Ocak 2017'de oğlu Azur Benan dünyaya geldi.


Yorumlar (0 yorum)
Yorum kurallarını okudum ve kabul ediyorum.
Henüz yorum eklenmemiş, ilk yorum ekleyen siz olun.
Sonraki Sayfa