Şangay Şövalyeleri Film Konusu Nedir?

2003 yılında vizyona giren Hong Kong -ABD yapımı, aksiyon-komedi-macera türündeki Şangay Şövalyeleri bu akşam TV'de sevenleriyle buluşuyor.

Büşra Ünal Editör
YAYINLAMA
17 Ağustos 2024 18:43
GÜNCELLEME
17 Ağustos 2024 18:43
Şangay Şövalyeleri Film Konusu Nedir?
Büşra Ünal Editör

2003 yılında vizyona giren, başrollerinde Jackie Chan ve Owen Wilson'un yer aldığı, Hong Kong -ABD yapımı, aksiyon-komedi-macera türündeki Şangay Şövalyeleri bu akşam TV'de sevenleriyle buluşuyor. Peki, Şangay Şövalyeleri Film Konusu Nedir?

Şangay Şövalyeleri Filmi Nedir?

Hong Kong -ABD yapımı film 15 Ağustos 2003 yılında vizyona girdi. 


Filmin yönetmenliğini David Dobkin, senaristliğini Alfred Gough, Miles Millar birlikte yaptı.


Filmin Orjinal ismi Shanghai Knights'dır.


Filmin Oyuncu Kadrosunda; Owen Wilson, Gemma Jones, Jackie Chan, Donnie Yen, Tom Fisher, Constantine Gregory, Oliver Cotton, Vincent Wang, Matt Hill, Aidan Gillen, Daisy Beaumont, Kim Chan, Fann Wong, Aaron Taylor-Johnson, Tom Wu, Alissa King, Barry Stanton, Eric Meyers, Ryan James, Georgina Chapman, Barbara Nedeljakova, Gerard Whelan, Jonathan Hardy, Richard Bremmer, James Embree, Terry Howson, Anna-Louise Plowman, Alison King, Richard Haas, John Owens, Stephen Fisher, Jonathan Harvey, David Decio, Matthew Storey, Charlie G. Hawkins, Rene Hajek, Ho Ban Le, Van Hai Bui, Vladimír Hrbek, Jirí Mojzís, Marta Andresová, David Listvan, Petra Jezková, Eva Ruzicka, Hanka Scudlová, Hana Jouzová, Tom Klar, Jan Petrik, Milolas Cech, Karel Urban, Kelly-marie Kerr gibi isimler yer aldı.


Şangay Şövalyeleri Filmi Konusu Nedir?

1887 yılında, Lord Nelson Rathbone, Yasak Şehir'de Boksör grubunun da yardımıyla Chon Wang'ın babası olan İmparatorluk Mührü Muhafızı'nı öldürerek mührü çalar. 


Muhafız, son nefesinde kızı Chon Lin'e, ağabeyi Chon Wang'a ulaştırmak üzere bir yapboz kutusu verir.


Bu sırada Nevada'da şerif olan Chon Wang, Londra'ya gitmek için paraya ihtiyaç duyduğundan New York'a gider ve eski dostu Roy O'Bannon ile altın payını almak ister. 

Londra'ya giden gemide kendilerini bulduklarında, mührü geri almak için mücadeleye başlarlar. 


Roy ve Wang, Londra'da Lord Rathbone'un komplosunu ortaya çıkarır ve Lin'i kurtararak mühürle ilgili sırları açığa çıkarır. 


Peki, Wang ve Roy, bu tehlikeli maceradan sağ kurtulmayı başarabilecek midir?


Yorumlar (0 yorum)
Yorum kurallarını okudum ve kabul ediyorum.
Henüz yorum eklenmemiş, ilk yorum ekleyen siz olun.
Sonraki Sayfa