Beşiktaş-Antalyaspor maçı ne zaman?

Trendyol Süper Lig'in ikinci haftasında Beşiktaş, Antalyaspor'u konuk edecek. Peki mücadele ne zaman, saat kaçta? İşte detaylar.

O
Onur Çetinkaya Editör
YAYINLAMA
18 Ağustos 2024 09:09
GÜNCELLEME
18 Ağustos 2024 09:44
Beşiktaş-Antalyaspor maçı ne zaman?
O
Onur Çetinkaya Editör

Trendyol Süper Lig'in ikinci haftasında heyecan sürdü.

Galatasaray, Konyaspor deplasmanında son dakika bulduğu golle rakibini 2-1 mağlup etmeyi başararak 2 de 2 yaptı ve zirvedeki yerini aldı.


Fenerbahçe ise olaylı bir İzmir deplasmanı geçirdi. Göztepe ile karşı karşıya gelen Fenerbahçe, ilk yarıyı 2-0 önde kapattı.


İkinci yarıda ise işler değişti. Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, sahaya girerek deplasman tribününe gitti. Koç'un, deplasman tribününe giremeyen Fenerbahçeli taraftarlara destek için sahaya girdiği öne sürüldü. Göztepe taraftarları, sahaya inen Koç'a tepki gösterdi. Sahada bulunan bir görevlinin itmesi üzerine Ali Koç yere düştü.


Maçın son 15 dakikasında ise Fenerbahçe'yi abluka altına alan Göztepe son dakikalarda bulduğu gollerle durumu 2-2'ye getirdi.


Sezona flaş transferlerle başlayan Beşiktaş ilk olarak Süper Kupa'da ezeli rakibi Galatasaray'ı 5-0 mağlup etti.


Süper Lig'in ilk maçında ise Karadeniz ekibi Samsunspor'u konuk eden Beşiktaş rakibini 2-0 mağlup ederek lige 3 puanla merhaba dedi. 


Mücadele ne zaman?

Gözler, Beşiktaş-Antalyaspor maçına çevrildi. Tendyol Süper Lig’in 2. haftasında Tüpraş Stadyumu’nda Beşiktaş, Antalyaspor’u ağırlayacak. Bugün saat 21:45’te başlayacak mücadelede  Mehmet Türkmen’in düdük çalacak.  Beşiktaş - Antalyaspor karşılaşması beIN Sports 1 ekranlarından canlı olarak yayınlanacak.


Yorumlar (0 yorum)
Yorum kurallarını okudum ve kabul ediyorum.
Henüz yorum eklenmemiş, ilk yorum ekleyen siz olun.
Sonraki Sayfa