Maltepe D-100'de önünü kestikleri otomobilin camını kırdılar

İstanbul ili Maltepe ilçesinde D-100 karayolunda bir otomobilin önünü kesen eşkıyalar, aracın camını kırıp trafikte terör estirdiler.

DHA
Kaynak DHA
YAYINLAMA
18 Ağustos 2024 09:39
GÜNCELLEME
18 Ağustos 2024 10:03
Maltepe D-100'de önünü kestikleri otomobilin camını kırdılar
DHA
Kaynak DHA

Maltepe D-100 Karayolu'nda saldırı: Otomobilin camı kırıldı

İstanbul Maltepe'de D-100 Karayolu üzerinde seyir halindeki bir otomobilin önü, emniyet şeridinden gelen bir başka araç tarafından kesildi. Araçtan inen bir kişi, önünü kestikleri aracın camını kırdı. Bu anlar, cep telefonu kamerasıyla kaydedildi.

Trafikte yaşanan tartışma saldırıya dönüştü

Olay, saat 17.30 sıralarında D-100 Karayolu Bağlarbaşı mevkii Kartal istikametinde meydana geldi. İddiaya göre, Emrah Şirin’in kullandığı otomobille, plakası 34 UIN 79 olan ve içinde 2 kişinin bulunduğu başka bir araç arasında henüz bilinmeyen bir nedenle trafik tartışması çıktı. Tartışmanın ardından, şüpheliler, Zümrütevler Köprüsü istikametine ilerleyen Şirin’in aracını emniyet şeridinden geçerek durdurdu.

Aracın camı cisimle kırıldı

Şüphelilerden biri araçtan inerek elindeki cismi Emrah Şirin’in otomobilinin camına fırlattı. Ardından aracın camını kıran saldırganlar, araca tekme attı. Emrah Şirin, olay yerinden uzaklaşarak saldırıdan kaçtı. Saldırganlar, bir süre Şirin'in aracını takip ettikten sonra gözden kayboldu. Emrah Şirin, polis merkezine giderek saldırganlardan şikayetçi oldu.

Saldırı anı kamerada

Olay anı, sürücünün cep telefonu kamerasıyla kaydedildi. Görüntülerde, seyir halindeki Şirin’in aracının önünün emniyet şeridinden gelen başka bir araç tarafından kesildiği ve ardından yolcu koltuğundaki şüphelinin elindeki cismi otomobilin camına fırlatarak camı kırdığı görülüyor. Saldırganlar, Şirin’in aracını bir süre daha takip ettikten sonra ortadan kayboldu.

Yorumlar (0 yorum)
Yorum kurallarını okudum ve kabul ediyorum.
Henüz yorum eklenmemiş, ilk yorum ekleyen siz olun.
Sonraki Sayfa