Cansu Dere'nin yeni projesi: Körebe ile el sıkıştı

Son olarak Kanal D'de ilgiyle izlenen Sadakatsiz dizisinde rol alan ünlü oyuncu Cansu Dere'nin yeni projesi belli oldu. İşte ayrıntılar...

Ecem Çetin Editör
YAYINLAMA
18 Ağustos 2024 09:50
GÜNCELLEME
18 Ağustos 2024 10:31
Cansu Dere'nin yeni projesi: Körebe ile el sıkıştı
Ecem Çetin Editör

Ekranların sevilen yıldız isimlerinden birisi olan ünlü oyuncu Cansu Dere, Miss Turkey yarışmasında 3. olmasının ardından defilelerde boy göstermiştir. Oyuncu, bir süre profesyonel mankenlik yapmıştır.

Oyuncu ilk olarak 2004 yılında Hayat Bilgisi dizisinde konuk oyuncu olarak yer almış, ardından Metro Palas dizisinde başrol olarak kamera karşısına geçmiştir.


Ünlü oyuncu, 2006-2008 yıllarında ekrana gelen, oynadığı dönemde büyük bir ilgiyle izlenen Sıla dizisiyle adını duyurmaya başlamıştır.


Cansu Dere, 2009-2011 yıllarında yayınlanan, Türk televizyonunun en unutulmaz ve sevilen projelerinden birisi olan Ezel dizisindeki Eyşan karakteriyle adını geniş kitlelere duyurmuştur. Oyunculuk performansıyla büyük beğeni toplayan Dere, bu rolüyle hafızalara kazınmıştır.


Ünlü isim, Anne, Muhteşem Yüzyıl, Ferhat ile Şirin, Yahşi Batı, Acı Aşk, Behzat Ç. Seni Kalbime Gömdüm gibi projelerde de rol almıştır.


Cansu Dere, son olarak Caner Cindoruk ve Melis Sezen’le başrolünde yer aldığı Sadakatsiz dizisinde Asya karakterine hayat vermiştir. Oyuncu, dijital proje olarak ise Şahsiyet dizisinde Nevra rolüyle kameralar karşısına geçmiştir.


Oyuncunun yeni projesi merakla bekleniyor.

Cansu Dere’den hayranlarını sevindirecek müjdeli haber geldi.


Ünlü ismin yeni projesi belli oldu.

Gazeteci Birsen Altuntaş’ın haberine göre; Oyuncu kadın draması olan ‘Körebe’ dizisiyle anlaştı.

Diziye ilişkin detaylar kesinleşmezken yapımını Limon yapım, yapımcılığını Hayri Aslan üstlenecek.

Yorumlar (0 yorum)
Yorum kurallarını okudum ve kabul ediyorum.
Henüz yorum eklenmemiş, ilk yorum ekleyen siz olun.
Sonraki Sayfa