Ali Koç'u iterek yere düşüren kişi yakalandı

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, Göztepe maçında sahaya inince olaylar çıkmış, bir şahıs arkadan iterek Ali Koç’u yere devirmişti. O şahıs yakalandı.

AA
Kaynak AA
YAYINLAMA
18 Ağustos 2024 11:00
GÜNCELLEME
18 Ağustos 2024 11:07
AA
Kaynak AA

Ali Koç'u iterek düşüren zanlı gözaltına alındı

Trendyol Süper Lig’in ikinci haftasında oynanan Göztepe-Fenerbahçe maçında, Fenerbahçe Başkanı Ali Koç’u iterek düşüren zanlı Fatih Özkan, İzmir İl Emniyet Müdürlüğü ekiplerince gözaltına alındı. Olay, maç sırasında yaşanan gerginlikler arasında en dikkat çekici olaylardan biri oldu.


Maçta gergin anlar yaşandı

Maçın ikinci yarısının başlaması öncesinde Ali Koç, saha kenarına inerek Fenerbahçe taraftarlarının yanında yer aldı. Bu sırada tribünlerden kendisine yabancı maddeler atıldı. İkinci yarının başlamasıyla birlikte Koç, saha kenarında yürürken bir kişinin fiziksel saldırısına uğradı ve aldığı darbeyle yere düştü.


Şüpheli gözaltına alındı

Olayın ardından Fenerbahçe Kulübü Başkanı Ali Koç, kendisine saldırıda bulunan kişi ve ihmali olan tüm yetkililer hakkında suç duyurusunda bulundu. İzmir İl Emniyet Müdürlüğü Spor Güvenliği Şube Müdürlüğü ekipleri, yapılan incelemeler sonucunda Fatih Özkan’ı tespit ederek gözaltına aldı. Şüpheli Özkan'ın emniyetteki işlemleri devam ediyor.


Fenerbahçe’den olayla ilgili açıklama

Fenerbahçe Kulübü, olayla ilgili yaptığı açıklamada, Ali Koç’a yapılan bu saldırıyı sert bir dille kınadı. Açıklamada, "Başkanımıza yönelik bu menfur saldırının kabul edilemez olduğunu, sorumluların en kısa sürede adalet önünde hesap vermesi gerektiğini belirtiyoruz" ifadelerine yer verildi. Kulüp, yaşananların tüm sorumlularının cezalandırılması için sürecin titizlikle takip edileceğini de vurguladı.


Emniyet müdürlüğü incelemelerini sürdürüyor

Olayın ardından güvenlik güçleri, maç sırasında yaşanan gerginlikleri ve ihmalleri mercek altına aldı. Özellikle Ali Koç’a yapılan saldırı, spor güvenliği açısından ciddi bir endişe kaynağı oldu. Emniyet güçlerinin, bu tür olayların tekrarlanmaması adına gerekli önlemleri almak için çalışmalarını sürdürdüğü öğrenildi.


Yorumlar (0 yorum)
Yorum kurallarını okudum ve kabul ediyorum.
Henüz yorum eklenmemiş, ilk yorum ekleyen siz olun.
Sonraki Sayfa