TFF'den yaşananlarla ilgili açıklama!

Türkiye Futbol Federasyonu, Ali Koç'un saldırıya uğradığı Fenerbahçe- Göztepe maçında yaşananlarla ilgili açıklama yaptı.

Ecem Çetin Editör
YAYINLAMA
18 Ağustos 2024 14:07
GÜNCELLEME
18 Ağustos 2024 14:34
TFF'den yaşananlarla ilgili açıklama!
Ecem Çetin Editör

Fenerbahçe, Trendyol Süper Lig’in 2. Haftasında Göztepe ile karşıya karşıya geldi.  Gürsel Aksel Stadyumu'nda yapılan Fenerbahçe ve Göztepe maçı, 2-2 berabere kaldı.

Karşılaşmada ortalık karıştı. 


Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, maçın ikinci yarısında stadyuma giremeyen Fenerbahçeli taraflar için deplasman tribününe yöneldiği sırada saldırıya uğradı. 


Ali Koç’a tribünlerden yabancı maddeler atıldı, bir kişinin fiziksel saldırısına uğrayan Koç, aldığı darbeyle yere düştü.


Yaşananlar sonrası etkisiz hale getirilen ve gözaltına alınan şahıs, ev hapsine çarptırıldı.

Türkiye Futbol Federasyonu'ndan (TFF) yaşananlar sonrası açıklama geldi.


TFF, misafir takım taraftarlarının tribüne girişlerinde yaşanan birtakım olaylardan dolayı misafir takım kulüp başkanının talimatlara aykırı bir şekilde sahaya girip müdahale etmesini doğru bulmadıklarını ve kabul etmediklerini ifade etti. 


Türkiye Futbol Federasyonu, misafir takım kulüp başkanına münferiden yapılan fiziki müdahaleyi çirkin bulduklarını ve hiçbir şekilde kabul etmediklerini söyledi. 


Açıklamada, sürecin detaylı bir şekilde federasyonunun ilgili kurulları tarafından değerlendirileceği ve gerekli kararların ivedilikle alınacağı belirtildi. 


TFF'nin yazılı açıklaması şu şekilde; 



Yorumlar (0 yorum)
Yorum kurallarını okudum ve kabul ediyorum.
Henüz yorum eklenmemiş, ilk yorum ekleyen siz olun.
Sonraki Sayfa