Galatasaray'dan Fenerbahçe-Göztepe maçı açıklaması!

Galatasaray, Fenerbahçe Başkanı Ali Koç'un saldırıya uğradığı Fenerbahçe-Göztepe maçında yaşananlarla ilgili açıklamada bulundu.

Ecem Çetin Editör
YAYINLAMA
18 Ağustos 2024 16:08
GÜNCELLEME
18 Ağustos 2024 17:33
Galatasaray'dan Fenerbahçe-Göztepe maçı açıklaması!
Ecem Çetin Editör

Trendyol Süper Lig’in 2. Haftasında dün Gürsel Aksel Stadyumu'nda oynanan ve 2-2 berabere biten Fenerbahçe- Göztepe maçında sahada ortalık karıştırdı. 


Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, maçın ikinci yarısında stadyuma giremeyen Fenerbahçeli taraflar için deplasman tribününe yöneldiği sırada saldırıya uğradı.  


Ali Koç’a tribünlerden yabancı maddeler atıldı, bir kişinin fiziksel saldırısına uğrayan Koç, aldığı darbeyle yere düştü. Yaşananlar sonrası etkisiz hale getirilen ve gözaltına alınan şahıs, ev hapsine çarptırıldı.


Galatasaray Kulübü'nün resmi sosyal medya hesabından Fenerbahçe-Göztepe maçında yaşananlarla ilgili açıklama yapıldı. 

"Türk futbolunu kaosa sürükleyerek, toplumsal huzuru bozma senaryosunun bir devamıdır"


Yapılan açıklamada Göztepe - Fenerbahçe maçında çıkan olaylardan dolayı iki kulübe ve tüm spor camiasına geçmiş olsun dileğinde bulunuldu. 


Açıklamada, yaşanan bu hadisenin milyonların tutkuyla takip ettiği Türk futbolunu kaosa sürüklediği, toplumsal huzuru bozma senaryosunun bir devamı olduğu ifade edildi. 


Galatasaray tarafından yapılan açıklamada futbol ikliminin sorumlularının şiddeti teşvik eden, destekleyen her kim olursa olsun engellenmesi gerektiği aktarıldı. 


Açıklamada, Galatasaray Spor Kulübü olarak, sahalarda şiddetin her türlüsüne karşı olduklarını bir kez daha belirtip, şiddete karışan tüm bireyleri Türk futbolundan uzaklaştırmak için hukuk başta olmak üzere tüm caydırıcı tedbirlerin vakit kaybetmeksizin devreye sokulması için çalışacaklarını belirtildi. 


Galatasaray Kulübü'nün resmi sosyal medya hesabından yapılan açıklamada şu ifadeler yer aldı; 


Yorumlar (0 yorum)
Yorum kurallarını okudum ve kabul ediyorum.
Henüz yorum eklenmemiş, ilk yorum ekleyen siz olun.
Sonraki Sayfa