İsrail'de binlerce kişi sokaklara döküldü

Gazze'yi işgal eden Netanyahu kendi ülkesinde de istenmeyen adam. Binlerce Netanyahu karşıtı İsrailli, sokaklarda yaşananları protesto etti.

O
Onur Çetinkaya Editör
YAYINLAMA
18 Ağustos 2024 16:18
GÜNCELLEME
18 Ağustos 2024 16:37
İsrail'de binlerce kişi sokaklara döküldü
O
Onur Çetinkaya Editör

İsrail ordusunun Gazze Şeridi'ne saldırıları sürüyor. 


Tüm dünyanın gözleri önünde katliam devam derken  İsrail Başbakanı Binyamin Netanyahu, tüm  kuralları hiçe sayıyor. 


Gazze Şeridi'ne 7 Ekim 2023'ten bu yana düzenlenen saldırılarda binlerce sivil katil Netanyahu ve yönetimi tarafından işkenceye maruz kaldı. Aralıksız süren çatışmalarda Filistin, İsrail tarafından abluka altına alındı.


Gazze'de İsrail askerleri yaşlı, kadın ve çocuk demeden Filistinlileri katletmeyi sürdürürken gözlerin çevrildiği bölgede insani yardımların da ulaşması için çaba sarf ediliyor.  İsrail, dur durak bilmeden ABD ve diğer yanlı ülkeleri arkalarına alarak bölgeyi kanlı oyunlarıyla genişletmeye çalıştı. Siyonist Yahudiler, barbarlıklarını sürdürdü.Tarih boyunca Filistin halkına katliam ve saldırılarını kesmeyen İsrail, binlerce masum insanı şehit etti ve etmeye de devam ediyor. 

Bebek katili Binyamin Netanyahu, Amerikan'In haftalık Time dergisine röportaj verdi. ABD'nin desteğini söylemeyi her defasında esirgemeyen İsrail Başbakanı, yine ABD'ye güvenerek açıklama yaptı. Gözünü masumların kanı bürümüş katil Netanyahu, Gazze'de yaşananlara dair konuştu.  Netanyahu, Gazze savaşının yakın zamanda bitmeyeceğini söyledi. 

İsrail'de binlerce kişi sokaklara döküldü

Gazze'yi işgal eden Netanyahu kendi ülkesinde de istenmeyen adam. Binlerce Netanyahu karşıtı İsrailli, sokaklarda yaşananları protesto etti.  Sokaklara dökülen binlerce kişi  İsrail Başbakanı Binyamin Netanyahu'yu istifaya çağırdı. 

Yorumlar (0 yorum)
Yorum kurallarını okudum ve kabul ediyorum.
Henüz yorum eklenmemiş, ilk yorum ekleyen siz olun.
Sonraki Sayfa