Arkadaşının vurduğu Duru son yolculuğuna uğurlandı

Edirne'de Edirne’de arkadaşının tabancasından çıkan kurşunla hayatını kaybeden Duru Pakarda sevenlerinin gözyaşları arasında toprağa verildi.

O
Onur Çetinkaya Editör
YAYINLAMA
18 Ağustos 2024 17:04
GÜNCELLEME
18 Ağustos 2024 17:17
Arkadaşının vurduğu Duru son yolculuğuna uğurlandı
O
Onur Çetinkaya Editör

Olay, Edirne'de yaşandı.


Gece saatlerinde Fatih Mahallesi’ndeki Gaziosmanpaşa Ortaokulu’nun bahçesinde, bir grup arkadaşın buluştuğu sırada meydana geldi. 

Genç kızın trajik ölümü yıktı

Lise öğrencisi K.C.A, yanında getirdiği tabancayı arkadaşlarına gösterip oynarken, tabanca kazara ateş aldı ve kurşun 14 yaşındaki Duru Pakarda'nın göğsüne isabet etti.

Ağır yaralanan Duru, olay yerine gelen sağlık ekipleri tarafından Trakya Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'ne kaldırıldı, ancak doktorların tüm müdahalelerine rağmen hayatını kaybetti. 

Henüz ortaokuldan mezun olan ve bu yıl liseye başlayacak olan Duru Pakarda'nın ölümü, ailesi ve arkadaşları için büyük bir acı yarattı.

Duru için tören düzenlendi

Duru Pakarda için Talatpaşa Mahallesi’ndeki Hasan Sezai Camisi’nde cenaze namazı kılındı. Cenazeye katılan okul arkadaşları ve yakınları, gözyaşlarına hakim olamadı. 

Son yolculuğuna uğurlandı

Duru'nun babası Cem Pakarda da cenazede ayakta durmakta zorlandı. Öğle namazının ardından kılınan cenaze namazı sonrası Duru Pakarda, Karaağaç Mezarlığı'nda gözyaşları içinde toprağa verildi.



Katil cezaevinde

Olayla ilgili olarak K.C.A. polis tarafından gözaltına alındı ve emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi. K.C.A., çıkarıldığı mahkeme tarafından tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Etiketler Duru Pakarda
Yorumlar (0 yorum)
Yorum kurallarını okudum ve kabul ediyorum.
Henüz yorum eklenmemiş, ilk yorum ekleyen siz olun.
Sonraki Sayfa