Yanmış otomobildeki ceset olayında yeni gelişme...

Adana'nın Kozan ilçesinde yanmış haldeki otomobilin içinde bulunan erkek cesediyle ilgili yeni bir gelişme yaşandı...

AA
Kaynak AA, DHA
YAYINLAMA
19 Ağustos 2024 05:33
GÜNCELLEME
19 Ağustos 2024 05:33
Yanmış otomobildeki ceset olayında yeni gelişme...
AA
Kaynak AA, DHA

Adana'nın Kozan ilçesinde, yanmış bir otomobilin içinde bulunan erkek cesediyle ilgili soruşturma kapsamında gözaltına alınan M.G. tutuklandı.

Otomobil tamamen yanmıştı

Olay, geçen cumartesi günü sabah saatlerinde Gazi Mahallesi'nde meydana geldi. Mahallede tamamen yanmış bir otomobil gören vatandaşlar durumu jandarmaya bildirdi. Olay yerine gelen jandarma ekipleri, aracın içinde direksiyon başında yanmış bir erkek cesedi buldu.

Tanınmayacak halde

Tanınmayacak haldeki ceset, otopsi için Adana Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı. Soruşturmayı derinleştiren jandarma, aracın kiralık olduğunu tespit etti. Bu kapsamda M.G. ve İ.G. adlı iki kişi gözaltına alındı. Jandarmadaki sorgularının ardından adliyeye sevk edilen şüphelilerden M.G. tutuklanırken, İ.G. adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

DNA testi bekleniyor

Cesedin 28 yaşındaki Sait N.'ye ait olabileceği ihtimali üzerinde durulurken, yakınları DNA örneği verdi. Cesedin kimliği ve kesin ölüm nedeni, Adli Tıp Kurumu’nun incelemesi sonucunda netlik kazanacak.

Adana'da hırsızlık

Öte yandan Adana'da yaşanan bir hırsızlık olayı güvenlik kamerasına takıldı.

Olay, Tufan Paşa Mahallesi Fekeli Sokak’ta gerçekleşti. Ömer Gönül, işyerine geldiğinde şarjlı bisikletini kaldırıma bıraktı. Ancak o sırada kaldırımda yürüyen bir kişi, bisikleti alıp hızla uzaklaştı. Dışarı çıktığında bisikletinin çalındığını fark eden Gönül, durumu polise bildirdi ve soruşturma başlatıldı. Hırsızlık anı, işyerinin güvenlik kamerası tarafından kaydedildi. Şüpheliyi bulmak için arama çalışmaları sürüyor.

Yorumlar (0 yorum)
Yorum kurallarını okudum ve kabul ediyorum.
Henüz yorum eklenmemiş, ilk yorum ekleyen siz olun.
Sonraki Sayfa