Almanya'ya dönerken araçları küle döndü...

Samsun’un İlkadım ilçesinden Almanya’ya gitmek için yola çıkan gurbetçi Turan D.'ye ait araç alevlere teslim oldu.

DHA
Kaynak DHA
YAYINLAMA
19 Ağustos 2024 05:45
GÜNCELLEME
19 Ağustos 2024 05:45
Almanya'ya dönerken araçları küle döndü...
DHA
Kaynak DHA

Samsun’un İlkadım ilçesinde Almanya’ya gitmek üzere yola çıkan gurbetçi Turan D., otomobilinden dumanlar yükseldiğini fark edince aracı emniyet şeridine çekerek, eşi ve 2 kedisiyle birlikte hızlıca araçtan çıktı ve eşyalarını da dışarı aldı. 

Kısa süre sonra çıkan yangın, otomobili alev topuna çevirirken, itfaiyenin müdahalesiyle söndürülen araç tamamen kullanılamaz hale geldi.

Olay, Samsun’un İlkadım ilçesi Kıran Mahallesi Ankara Bulvarı çevreyolunda gerçekleşti. İddiaya göre, Almanya’da yaşayan emekli gurbetçi Turan D., Türkiye’deki akrabalarını ziyaret ettikten sonra dönüş yoluna çıktı. MVV812 plakalı otomobiliyle seyir halindeyken egzozdan duman çıktığını fark eden Turan D., aracı emniyet şeridine park etti.

Eşi ve kedileriyle birlikte aracı terk edip 112 Acil Çağrı Merkezine haber verdikten sonra bagajdaki eşyalarını da çıkardı. Ancak kısa sürede yangın çıktı ve otomobil alevler içinde kaldı. İtfaiye ekipleri yangını söndürse de araç tamamen kullanılamaz hale geldi. Otomobil, çekiciyle gümrüğe götürülürken, olayla ilgili inceleme sürüyor.

Yorumlar (0 yorum)
Yorum kurallarını okudum ve kabul ediyorum.
Henüz yorum eklenmemiş, ilk yorum ekleyen siz olun.
Sonraki Sayfa