Giovanni van Bronckhorst 2'de 2 yaptı...

Giovanni van Bronckhorst yönetimindeki Beşiktaş Süper Lig'de iki de iki yaparak puanını 6'ya çıkardı. İşte Bronckhorst'un maç sonu açıklamaları...

AA
Kaynak AA
YAYINLAMA
19 Ağustos 2024 06:45
GÜNCELLEME
19 Ağustos 2024 06:45
Giovanni van Bronckhorst 2'de 2 yaptı...
AA
Kaynak AA

Trendyol Süper Lig'in 2. haftasında Antalyaspor'u 4-2 yenen Beşiktaş'ta teknik direktör Giovanni van Bronckhorst, sahada başarıya aç ve enerjisi yüksek bir takım gördüğünü belirtti.

Hollandalı teknik adam, Tüpraş Stadı'ndaki karşılaşma sonrası düzenlenen basın toplantısında, bu sezon evlerinde oynadıkları ilk maçı kazandıkları için mutlu olduklarını ifade etti. Van Bronckhorst, “Zor bir başlangıç oldu, ancak sonrasında gösterdiğimiz reaksiyon önemliydi. İlk yarıda daha fazla gol atabilirdik. Rakip 10 kişi kalınca oyunun kontrolü tamamen bize geçti. Takımımız hızlı ve güçlüydü, sonradan oyuna giren oyuncular da gol katkısı sağladı. Bu galibiyet güzel bir tecrübe oldu. Yarın dinlenip UEFA Avrupa Ligi play-off turundaki Lugano maçına odaklanacağız” dedi.

Savunmada geliştirilmesi gereken noktalar olduğunu belirten Van Bronckhorst, “Kalemizde 2 gol gördük, bu istediğimiz bir şey değil. Savunmada daha güçlü olmalıyız. Takım olarak defans yapmamız gerekiyor. Savunmada yeni oyuncularımız var ve birbirimize alışıyoruz” dedi.

Türkiye'deki futbol tutkusundan da etkilendiğini belirten Van Bronckhorst, “Türkiye'deki takımları ve oyuncuları gün geçtikçe daha iyi tanıyorum. Her maç benim için bir tecrübe. Türkiye’de futbola duyulan tutku hoşuma gidiyor. Futbolda duyguyu kontrol edebilirsek daha başarılı oluruz” şeklinde konuştu.

UEFA Avrupa Ligi play-off turunda Lugano ile oynayacakları maçı hatırlatan Van Bronckhorst, “Lugano iyi oynayan bir takım. Biz de bu maça en iyi şekilde hazırlanacağız. İlk maçtan avantajlı bir sonuç alıp, rövanşta da iyi bir futbol sergilemek istiyoruz. Hedefimiz tur atlamak” dedi.

Yeni transfer Cher Ndour'un performansından memnun olduğunu söyleyen Van Bronckhorst, “Ndour genç bir oyuncu, PSG’nin onu neden tercih ettiğini görüyoruz. Henüz fiziksel olarak tam istediği seviyede değil ama neler yapabileceğini gördük” ifadelerini kullandı.

Son olarak transfer çalışmalarının sürdüğünü belirten Van Bronckhorst şunları söyledi;

Yorumlar (0 yorum)
Yorum kurallarını okudum ve kabul ediyorum.
Henüz yorum eklenmemiş, ilk yorum ekleyen siz olun.
Sonraki Sayfa