Tamir için bırakılan otomobili parçalara ayırdı...

Bursa'da bir tamirci tamir için bırakılan otomobili parçalara ayırıp, motorunu söktü. Bekçiler tamirciyi aracın bagajında yakaladı...

DHA
Kaynak DHA
YAYINLAMA
19 Ağustos 2024 07:05
GÜNCELLEME
19 Ağustos 2024 07:05
Tamir için bırakılan otomobili parçalara ayırdı...
DHA
Kaynak DHA

Bursa'nın İnegöl ilçesinde, tamir için kendisine emanet edilen otomobili parçalayan tamirci Hanefi K. (38), mahalle bekçileri tarafından aracın bagajında saklanırken yakalandı. Aracının parçalandığını gören İrfan A., büyük bir şaşkınlık yaşayarak tamirciden şikayetçi oldu.

Olay, saat 21.00 sıralarında Mahmudiye Mahallesi Avarlar Sokak'ta gerçekleşti. Devriye gezen mahalle bekçileri, park halindeki 42 CBH 40 plakalı aracın etrafında dolanan bir kişiden şüphelendi. Bekçileri fark eden kişi, hızla aracın içine girip bagaja saklanmaya çalıştı. Şüpheli, bekçiler tarafından araçtan çıkarıldı ve kendisinin tamirci Hanefi K. olduğunu, aracı tamir ettiğini iddia etti. Ancak, motoru sökülmüş ve tüm elektrik aksamı kesilmiş olan aracın sahibine ulaşan ekipler, İrfan A.'yı olay yerine çağırdı.

Olay yerine gelen İrfan A., aracının durumunu görünce büyük bir şok yaşadı. Otomobilini 6 ay önce tamir için Hanefi K.'ya bıraktığını belirten İrfan A., motoru söküp elektrik kablolarını alan tamirciden şikayetçi oldu. Hanefi K., polis ekipleri tarafından sağlık kontrolünün ardından karakola götürüldü.

Bursa Mudanya'da orman yangını

Öte yandan Bursa'nın Mudanya ilçesindeki yangın ekipler tarafından kontrol altına alındı.

Yangın, saat 17.30 civarında Göynüklü Mahallesi'ndeki ormanda başladı. Rüzgarın etkisiyle hızla yayılan alevleri gören vatandaşlar durumu yetkililere bildirdi. Bölgeye jandarma ve çok sayıda itfaiye ekibi sevk edildi. Jandarma, çevrede güvenlik önlemleri alırken, yangına müdahale etmek için 8 arazöz, 4 ilk müdahale aracı ve 29 personel görevlendirildi. Yangın kısmen kontrol altına alınmış olup, ekipler çalışmalarını yoğun bir şekilde sürdürüyor.

Yorumlar (0 yorum)
Yorum kurallarını okudum ve kabul ediyorum.
Henüz yorum eklenmemiş, ilk yorum ekleyen siz olun.
Sonraki Sayfa