Tokat'ta seyir halindeki TIR alevlere teslim oldu...

Tokat'ta yaşanan olayda seyir halindeki TIR alev alev yandı. O anlar saniye saniye kaydedildi... İşte haberin detayları ve yaşananlar...

DHA
Kaynak DHA
YAYINLAMA
19 Ağustos 2024 07:30
GÜNCELLEME
19 Ağustos 2024 07:30
Tokat'ta seyir halindeki TIR alevlere teslim oldu...
DHA
Kaynak DHA

Tokat'ta seyir halindeyken dorsesinde yangın çıkan bir TIR, itfaiye ekiplerinin müdahalesiyle söndürüldü. Yangın ve söndürme çalışmaları bir vatandaş tarafından cep telefonuyla kaydedildi.

Olay, saat 21.00 civarında Tokat-Erzincan karayolu üzerindeki Niksar ilçesinde bulunan Fatlı Köprüsü yakınlarında meydana geldi. İbrahim Halil Şeker (43) yönetimindeki 27 U 4761 plakalı TIR, henüz bilinmeyen bir sebeple dorsesinden alev aldı. Yangını fark eden sürücü, aracı terk ederek 112 Acil Çağrı Merkezi'ne durumu bildirdi.

Olay yerine jandarma, polis, itfaiye ve sağlık ekipleri sevk edildi. Olayda yaralanan kimse olmazken, yangın Niksar Belediyesi itfaiye ekipleri tarafından yaklaşık yarım saatte kontrol altına alındı. Kullanılamaz hale gelen TIR'ın yanma anı ise bir vatandaşın cep telefonu kamerasına kaydedildi.

Trabzon'da dereye uçan motosikletli turist öldü

Öte yandan Trabzon'un Çaykara ilçesindeki kazada motosikletli turist yaşamını yitirdi.

Kaza, saat 22.00 civarında Uzungöl-Çaykara karayolunda meydana geldi. Turistik Uzungöl'den ilçe merkezine doğru ilerleyen Suudi Arabistan vatandaşı Abdurrahman Abdullah yönetimindeki motosiklet, virajı alamayarak dere yatağına devrildi. Olay yerine sağlık ve jandarma ekipleri sevk edildi. Yapılan incelemede Abdullah'ın kaza anında hayatını kaybettiği belirlendi. Tatil için bölgeye geldiği öğrenilen turistin cansız bedeni, savcılık incelemesinin ardından ilçe Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.

Yorumlar (0 yorum)
Yorum kurallarını okudum ve kabul ediyorum.
Henüz yorum eklenmemiş, ilk yorum ekleyen siz olun.
Sonraki Sayfa