WNBA yıldızından Yusuf Dikeç pozu

WNBA yıldızı Sabrina Lonescu, maçta aldığı sayı sonrasında tabanca atışında tarzıyla dünya gündemine yerleşen Yusuf Dikeç'in pozunu verdi.

O
Onur Çetinkaya Editör
YAYINLAMA
19 Ağustos 2024 10:12
GÜNCELLEME
19 Ağustos 2024 10:42
WNBA yıldızından Yusuf Dikeç pozu
O
Onur Çetinkaya Editör

Paris 2024 Olimpiyat Oyunları'nda 10 metre havalı tabanca karışık takım kategorisinde gümüş madalya kazanan Yusuf Dikeç-Şevval İlayda Tarhan  karışık takım kategorisinde yarıştı. 

2 dünya ve 5 Avrupa şampiyonluğu madalyası bulunan milli atıcı 10 metre havalı tabanca kategorisinde ise rahatlığıyla dünyayı kendine hayran bıraktı. 


Atış için sahaya çıkan Dikeç ,tek eli cebinde gözünü dahi kırpmadan atış yapan sosyal medyanın en çok konuşulanı oldu. Milli sporcu Dikeç, sosyal medyada dünya gündemine oturdu.

Olimpiyat başarısının getirdiği popülerlik

Yusuf Dikeç, olimpiyat madalyası kazandıran atışı sırasında tüm dünyanın dikkatini çekti. Birçok ünlü ismin paylaşım yaptığı Dikeç'in yeni açtığı sosyal medya platformu X'teki hesabı büyük ilgi gördü. Hesabını açtıktan sadece 3 gün sonra 200 bin takipçiye ulaşan Dikeç'in ilk paylaşımı olan "Merhaba X" mesajı, 26 milyon kullanıcı tarafından görüntülendi.

WNBA yıldızından Yusuf Dikeç pozu

WNBA yıldızı Sabrina Ionescu, maçta aldığı sayı sonrasında tabanca atışında tarzıyla dünya gündemine yerleşen Yusuf Dikeç'in viral olan pozunu verdi. O anlar kameraya böyle yansıdı. 


Yorumlar (0 yorum)
Yorum kurallarını okudum ve kabul ediyorum.
Henüz yorum eklenmemiş, ilk yorum ekleyen siz olun.
Sonraki Sayfa