Kadir İnanır'ın sağlık durumu nasıl?

Türk sinemasının sevilen ismi Kadir İnanır'ın tedavisi devam ediyor. Hayat arkadaşı Jülide Kural, İnanır'ın sağlık durumuna ilişkin açıklama yaptı.

Ecem Çetin Editör
YAYINLAMA
19 Ağustos 2024 10:40
GÜNCELLEME
19 Ağustos 2024 11:14
Kadir İnanır'ın sağlık durumu nasıl?
Ecem Çetin Editör

Selvi Boylum Al Yazmalım, Dila Hanım, Devlerin Aşkı, Kara Gözlüm gibi çok sayıda filmde rol alan, Yeşilçam'ın sevilen ve unutulmaz oyuncularından birisi olan Kadir İnanır, mart ayında evinde rahatsızlandı. 


Beynine pıhtı attığı öğrenilen usta oyuncu, Ümraniye Eğitim Araştırma Hastanesi'ne kaldırılarak hemen tedavi altına alındı. 


Daha sonra Kadir İnanır, akciğerinde oluşan enfeksiyon nedeniyle Yeditepe Üniversitesi Koşuyolu Hastanesi'ne kaldırıldı. 


Hastanede tedavisi devam eden Yeşilçam'ın usta aktörünün sağlık durumuna ilişkin Jülide Kural'dan açıklama geldi. 


Jülide Kural, 24 Mart'tan bu yana devam eden tedavi sürecinin 16 Ağustos itibari ile Koç Üniversitesi Hastanesi'nde sürdürme kararı aldıklarını ifade etti. Kural, doktorların yönlendirmesi ile daha yoğun bir fizik tedavi programına dahil olmanın gerekliliği ile bu kararı almalarının temel teşkil ettiğini belirtti. 


Yalan haberlere kulak asılmamasını rica eden Jülide Kural, "Kadir'in isteğidir: Doktorları ve benim dışımda yapılacak hiçbir habere kulak asmayınız" ifadelerini kullandı. 

Kural, şu açıklamayı yaptı;


 

Yorumlar (0 yorum)
Yorum kurallarını okudum ve kabul ediyorum.
Henüz yorum eklenmemiş, ilk yorum ekleyen siz olun.
Sonraki Sayfa