YENİMEK'te yeni dönem başlıyor!

Yenimahalle Belediyesi tarafından düzenlenen YENİMEK kursları yeni döneme hazırlanıyor. 16 Eylül'de başlayacak olan kurslar için kayıtlar başladı.

Ecem Çetin Editör
YAYINLAMA
19 Ağustos 2024 13:14
GÜNCELLEME
19 Ağustos 2024 15:07
YENİMEK'te yeni dönem başlıyor!
Ecem Çetin Editör

Yenimahalle Belediyesi tarafından her yıl düzenlenen, insanların meslek edinmeleri konusunda fayda sağlayan Yenimahalle Belediyesi Meslek Edindirme ve Hobi Kursları'nda (YENİMEK) 2024-2025 Eğitim-Öğretim dönemi başlayacak. 

15 alan, 51 branşta eğitimlerin verildiği, Yenimahallerin yoğun ilgi gösterdiği YENİMEK kursları için kayıtlar başladı. 


YENİMEK kursları 16 Eylül tarihinde başlayacak. 

97 öğretmen eşliğinde eğitimlerin verileceği kurslarda, sağlık, Güzellik ve Saç Bakım, Hizmetleri, El Sanatları, Sanat ve Tasarım, Kuyumculuk Teknolojisi, Bilişim Teknolojileri, Okuma Yazma, Kişisel Gelişim, Pazarlama ve Perakende, Müzik ve Gösteri Sanatlar, Seramik ve Cam teknolojisi, Tarım Teknolojisi, Giyim Üretim teknolojisi, Spor ve Yiyecek İçecek Hizmetleri gibi alanlar ve branşlar yer alıyor. 


"Tüm sakinlerimizi YENİMEK noktalarına bekliyoruz"

Belediye olarak temizlik işleri, alt yapı, park ve yeşil alanlar, asfalt serimi görevlerinin dışında vatandaşın sosyal ve kültürel gelişimine de büyük önem verdiklerini ifade eden Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar, şöyle devam etti; 



Kurslara katılmak ve kayıt yaptırmak isteyenler, 344 08 98/6474 numaralı telefon üzerinden bilgi alabilirler. Vatandaşlar ayrıca, www.yenimahallekultur.com adresinden kayıtlarını yapabilecek ya da ikametlerine en yakın kurs merkezine giderek kayıt olabilecekler. 


Yorumlar (0 yorum)
Yorum kurallarını okudum ve kabul ediyorum.
Henüz yorum eklenmemiş, ilk yorum ekleyen siz olun.
Sonraki Sayfa