Ali Koç, Özgür Özel ile görüştü

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, CHP Genel Başkanı Özgür Özel ile bir araya geldi. Koç'a kulüp yönetim kurulu üyeleri eşlik etti.

O
Onur Çetinkaya Editör
YAYINLAMA
19 Ağustos 2024 14:35
GÜNCELLEME
19 Ağustos 2024 16:31
Ali Koç, Özgür Özel ile görüştü
O
Onur Çetinkaya Editör

Fenerbahçe Spor Kulübü Başkanı Ali Koç, Cumhuriyet Halk Partisi Genel Merkezi'ni ziyaret etti. 


CHP Genel Başkanı Özgür Özel ile bir araya gelen Koç'a, Fenerbahçe Yönetim Kurulu üyeleri de eşlik etti. Görüşmeye CHP'den ise Genel Sekreter Selin Sayek Böke, Genel Başkan Yardımcıları Deniz Yücel, Sevgi Kılıç ve Gülşah Deniz Atalar katıldı.



Koç ve Özel arasındaki görüşmenin içeriğine dair henüz bir bilgi verilmedi. Ancak, görüşmenin ardından Özgür Özel, sosyal medya hesabından Ali Koç'un ziyaretine ilişkin fotoğrafları paylaştı. 

Göztepe maçında olay 

Trendyol Süper Lig'in ikinci haftasında oynanan Göztepe-Fenerbahçe maçında, Ali Koç'un saha kenarında Fenerbahçeli taraftarlarla buluşması sırasında saldırıya uğradığı olay gündeme oturmuştu. 


Maçın ikinci yarısı başlamadan önce tribündeki Fenerbahçeli taraftarların yanına giden Koç'a, tribünlerden yabancı maddeler atılmıştı. Bu olay, Koç’un deplasman tribününe alınmayan Fenerbahçeli taraftarlar nedeniyle tribüne gitmesi üzerine yaşandı.

İkinci yarı başladıktan birkaç dakika sonra deplasman tribününden ayrılan Koç, saha kenarında yürüdüğü sırada Fatih Özkan isimli bir şahsın saldırısına uğrayarak yere düştü. Daha sonra yerden kalkan Koç, protokol tribününe geri döndü.

Yasal süreç başladı

Ali Koç, saldırıya karışan kişi ve ihmali bulunan yetkililer hakkında suç duyurusunda bulundu. İzmir İl Emniyet Müdürlüğü Spor Güvenliği Şube Müdürlüğü ekipleri, saldırıyı gerçekleştiren Fatih Özkan’ı gözaltına aldı. Şüpheli, emniyetteki işlemlerin ardından adliyeye sevk edildi ve savcılık sorgusunun ardından ev hapsi cezası aldı.

Bahçeli ile bir araya geldi.

Ali Koç'un, CHP lideri Özel ile yaptığı görüşmenin ardından Milliyetçi Hareket Partisi  Genel Başkanı Devlet Bahçeli ile de bir araya geldi.


Yorumlar (0 yorum)
Yorum kurallarını okudum ve kabul ediyorum.
Henüz yorum eklenmemiş, ilk yorum ekleyen siz olun.
Sonraki Sayfa