Bir Gece Masalı dizisinden yeni tanıtım!

Burak Deniz ve Su Burcu Yazgı Coşkun'un başrolünde yer aldığı, ATV'de ekrana gelecek olan Bir Gece Masalı dizisinden bir tanıtım daha yayınlandı.

Ecem Çetin Editör
YAYINLAMA
19 Ağustos 2024 14:46
GÜNCELLEME
19 Ağustos 2024 15:06
Bir Gece Masalı dizisinden yeni tanıtım!
Ecem Çetin Editör

Kardeşlerim dizisiyle yıldızı parlayan genç oyuncu Su Burcu Yazgı Coşkun ve son olarak Bambaşka Biri dizisinde rol alan ünlü oyuncu Burak Deniz, "Bir Gece Masalı" dizisinde bir araya geldi. 

ATV'de izleyici karşısına çıkacak olan dizinin eylül ayında ekrana gelmesi bekleniyor.


Merakla beklenen diziden geçtiğimiz günlerde ilk tanıtım yayınlandı. 

Yeni bir tanıtım daha yayınlandı 


İlk tanıtımda dikkatleri üzerine çeken, sürükleyici hikayesi ve oyuncu kadrosuyla şimdiden beğeni toplayan Bir Gece Masalı'ndan yeni bir tanıtım daha yayınlandı. 

Yeni tanıtım yine büyük beğeni topladı ve sosyal medyada oldukça gündem oldu. 


Dizinin yeni tanıtımında, Pamukkale’nin büyüleyici manzaralarından İstanbul’daki Asaf Bey konağına uzanan güçlü bir aşk hikayesi, izleyicileri ekran başına çekmeye hazırlanıyor. Komiser Mahir ve Yörük kızı Canfeza arasındaki imkansız aşkı tanıtımda gözler önüne serildi. 


Yapımını NGM'nin yapımcılığını Nazlı Heptürk'ün üstlendiğin dizinin yönetmen koltuğunda Emre Kabakuşak oturuyor. Diziyi, Eda Tezcan kaleme alıyor.


Dizinin oyuncu kadrosunda, Yıldız Kültür, Kerem Aslanoğlu, Gürkan Uygun, Nazan Diper, Kenan Bal, Emel Çölgeçen, Mesut Akusta, Ecem Çalhan, İrem Altuğ, Rüçhan Çalışkur, Eren Vurdem ve Özlem Türkad yer alıyor.

Bir Gece Masalı Yeni Tanıtım 

Yorumlar (0 yorum)
Yorum kurallarını okudum ve kabul ediyorum.
Henüz yorum eklenmemiş, ilk yorum ekleyen siz olun.
Sonraki Sayfa