Young Boys-Galatasaray maçı ne zaman?

UEFA Şampiyonlar Ligi play-off turu ilk maçında Galatasaray, Young Boys deplasmanına gidecek. Peki, mücadele ne zaman, saat kaçta?

O
Onur Çetinkaya Editör
YAYINLAMA
19 Ağustos 2024 15:00
GÜNCELLEME
21 Ağustos 2024 09:54
Young Boys-Galatasaray maçı ne zaman?
O
Onur Çetinkaya Editör

Trendyol Süper Lig'e iyi bir başlangıç yapan Galatasaray, sezonun ilk maçında evinde Hatayspor'u son dakikada bulduğu golle 2-1 mağlup etmeyi başardı.

Geçtiğimiz iki sezonu şampiyon tamamlayan Galatasaray, ligin ikinci haftasında ise bu kez Konyaspor'a konuk oldu. Şampiyonluk maçında rakibini 3-1 mağlup ederek 24'üncü şampiyonluğa ulaşan takım mücadelede zor anlar yaşadı.


Sarı kırmızılı takım maçın son anlarında Konyaspor'u abluka altına aldı. Galatasaray ilk haftada olduğu gibi son saniyelerde Barış Alper Yılmaz'ın attığı golle 2-1 yendi.

Ligde istediği sonuçları alan Galatasaray, gözünü bu kez Avrupa'ya dikti.  UEFA Şampiyonlar Ligi'nde play-off turu yarın başlayacak.  36 takımla oynanacak yeni lig formatında mücadele edecek son 7 ekip play-off turuyla belirlenecek. 

Devler Lig'inde Galatasaray, UEFA Şampiyonlar Ligi play-off turu ilk maçında Young Boys ile 21 Ağustos'ta karşı karşıya gelecek. İsviçre Stadyumu'nda oynanacak olan maç saat 22.00'da başlayacak. Mücadele TRT 1'den canlı olarak yayınlanacak.

Maça Alman hakem 

Galatasaray'ın tur mücadelesinde Alman hakem Daniel Siebert düdük çalacak. Müsabakada Siebert'in yardımcılıklarını Jan Seidel ile Rafael Foltyn yapacak. Karşılaşmanın dördüncü hakemi ise Daniel Schlager oldu.



Yorumlar (0 yorum)
Yorum kurallarını okudum ve kabul ediyorum.
Henüz yorum eklenmemiş, ilk yorum ekleyen siz olun.
Sonraki Sayfa