Arnavutköy’de otomobil sürücüsü, kamyoneti devirip kaçtı!

İstanbul Arnavutköy'de aniden emniyet şeridine giren ve emniyet şeridindeki araca çarpmamak için acil manevra yapan otomobil, kamyoneti devirip kaçtı.

DHA
Kaynak DHA
YAYINLAMA
19 Ağustos 2024 15:29
GÜNCELLEME
19 Ağustos 2024 15:33
Arnavutköy’de otomobil sürücüsü, kamyoneti devirip kaçtı!
DHA
Kaynak DHA

İstanbul Arnavutköy'de zincirleme kaza: kamyonet devrildi

İstanbul'un Arnavutköy ilçesinde, bir sürücü, emniyet şeridinde duran araca çarpmamak için ani bir manevra yapınca zincirleme kazaya sebep oldu. Manevra sırasında önde ilerleyen kamyonete çarpan otomobil, kamyonetin yoldan çıkarak devrilmesine neden oldu. Kazaya karışan araç sahibi ise olay yerinden kaçtı. Yaşanan kaza anı, aynı istikamette seyreden bir başka sürücünün cep telefonu kamerasına yansıdı.

Habipler Yolu'nda tehlikeli anlar

Kaza, dün öğle saatlerinde Habipler Yolu'nda gerçekleşti. Otoyolda seyir halinde olan kapalı kasa bir kamyonetin arkasından gelen otomobil, emniyet şeridinde duran bir araca çarpmamak için aniden sol şeride doğru manevra yaptı. Bu ani hareket, zincirleme bir kazayı beraberinde getirdi. Otomobil, önce öndeki kamyonete çarptı, ardından yan şeritte ilerleyen başka bir araca vurarak büyük bir karmaşa yarattı.

Kamyonet devrildi, sürücü kaçtı

Çarpmanın etkisiyle kapalı kasa kamyonet yoldan çıkarak devrildi. Kazaya neden olan otomobil sürücüsü ise hiç durmadan olay yerinden kaçtı. Görgü tanıkları, olayın şokunu atlatmaya çalışırken, kaza anı ise arkadan gelen bir başka sürücünün cep telefonu kamerası tarafından saniye saniye kaydedildi.

Polis sürücüyü arıyor

Polis, emniyet şeridine girmek isteyen ve emniyet şeridindeki aracı fark ettikten sonra ani manevra yaparak hemen solundaki kamyoneti deviren sürücüyü arıyor.

Yorumlar (0 yorum)
Yorum kurallarını okudum ve kabul ediyorum.
Henüz yorum eklenmemiş, ilk yorum ekleyen siz olun.
Sonraki Sayfa