Otomobille kovaladıkları Samet'i öldüren 11 zanlı tutuklandı

Mamak’ta husumet besledikleri 22 yaşındaki Samet Aygar’ı yakalayıp tabanca ile öldüren, arkadaşını da darp eden 11 zanlı tutuklandı.

DHA
Kaynak DHA
YAYINLAMA
19 Ağustos 2024 15:36
GÜNCELLEME
19 Ağustos 2024 15:45
Otomobille kovaladıkları Samet'i öldüren 11 zanlı tutuklandı
DHA
Kaynak DHA

Ankara Mamak'ta husumet cinayeti: 11 kişi tutuklandı

Ankara'nın Mamak ilçesinde, husumetli olduğu bir grubun otomobille peşine düştüğü Samet Aygar (22), tabancayla vurularak öldürüldü, yanında bulunan arkadaşı ise darbedildi. Olayla ilgili yürütülen soruşturma kapsamında 11 şüpheli tutuklanarak cezaevine gönderildi.


Türközü Mahallesi'nde saldırı

Olay, geçtiğimiz hafta perşembe günü saat 17.30 sıralarında Mamak ilçesi Türközü Mahallesi'nde meydana geldi. E.G., M.G., E.G. ve beraberindeki grup, daha önce husumet yaşadıkları ve bir süredir tehdit ettikleri Samet Aygar ile arkadaşı A.N.D.'nin önünü kesti. İkili, saldırganlardan kaçmaya çalışırken, grubun 3 üyesi otomobille peşlerine düştü. Bu takip esnasında Samet Aygar, tabancayla vurularak öldürüldü. A.N.D. ise saldırganlar tarafından darbedilerek yaralandı. Şüpheliler olayın ardından hızla kaçtı.


Emniyet ekipleri zanlıları yakaladı

Olayın ardından Ankara İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şubesi Cinayet Büro Amirliği ekipleri geniş çaplı bir soruşturma başlattı. Kamera görüntülerinin incelenmesi sonucunda, saldırganların kullandığı aracın Çorum'a gittiği tespit edildi. Kimlikleri belirlenen C.P.G., F.K., E.A., B.Y., E.G., M.Y., M.G., E.G. ile suça sürüklenen çocuklar D.C.G. ve B.K. gözaltına alınarak Ankara'ya getirildi. Şüphelilerin bulunduğu 9 ayrı adrese yapılan baskınlarda 1 tabanca, 58 mermi ve 1 havalı tabanca ele geçirildi. Ayrıca, olaya karıştığı tespit edilen suça sürüklenen çocuk F.T., Mamak ilçesinde yakalanarak gözaltına alındı. Saldırganların saklanmasına yardım ettiği ve polise yanlış bilgi verdiği gerekçesiyle 3 şüphelinin dedesi D.G. hakkında da işlem başlatıldı.


11 şüpheli tutuklandı

Polisteki işlemlerin ardından adliyeye sevk edilen 11 şüpheli, çıkarıldıkları mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

Yorumlar (0 yorum)
Yorum kurallarını okudum ve kabul ediyorum.
Henüz yorum eklenmemiş, ilk yorum ekleyen siz olun.
Sonraki Sayfa