Fenerbahçe'de bir ayrılık daha kesinleşti

Fenerbahçe'de yeni sezonda kadroda düşünülmeyen Miguel Crespo takıma veda etti. 27 yaşındaki orta saha İstanbul ekibine evet dedi.

O
Onur Çetinkaya Editör
YAYINLAMA
19 Ağustos 2024 16:38
GÜNCELLEME
19 Ağustos 2024 16:57
Fenerbahçe'de bir ayrılık daha kesinleşti
O
Onur Çetinkaya Editör

UEFA play-off maçında Fransız ekibi Lille'ye elenen Fenerbahçe Trendyol Süper Lig'e galibiyetle başladı.


Fenerbahçe, sezonun ikinci maçında olaylara sahne olan 90 dakika geçirdi.  2-2 biten mücadelede Ali Koç'un saha kenarında Fenerbahçeli taraftarlarla buluşması sırasında saldırıya uğradı.

İkinci yarı başladıktan birkaç dakika sonra deplasman tribününden ayrılan Koç, saha kenarında yürüdüğü sırada Fatih Özkan isimli bir şahsın saldırısına uğrayarak yere düştü. Daha sonra yerden kalkan Koç, protokol tribününe geri döndü.

Ligin üçüncü haftasında Karadeniz ekibi Çaykur Rizespor'a konuk olacak Fenerbahçe'de transfer çalışmaları da sürüyor. Transferde de atağa geçen sarı lacivertliler, Cenk Tosun, Allan Saint-Maximin, Oğuz Aydın ve son olarak  Faslı yıldız Youssef En-Nesyri'yi kadrosuna kattı.

Diğer yandan daha önce Emre Demir, Serdar Aziz, Umut Nayir ve Melih Bostan'ı gönderen Fenerbahçe,  Cengiz Ünder, Levent Mercan, Luan Peres, Miguel Crespo, Miha Zajc, Emre Mor, Burak Kapacak'ın kiralık ya da satış listesine konulması gündeme geldi.

Crespo ile yollar ayrıldı

Fenerbahçe, geçtiğimiz sezon LaLiga ekibi Rayo Vallecano'ya kiraladığı İspanyol kubülünün satın alma opsiyonunu kullanmaması üzerine takıma geri dönen Miguel Crespo ile yollarını ayırdı.

27 yaşındaki merkez orta saha oyuncusu ile anlaşma sağladı. Sağlık kontrolünden geçen Crespo Başakşehir ile3 yıllık sözleşme imzalayacak.İstanbul ekibi Miguel Crespo'yu bonservis bedeli ödemeden kadrosuna kattı. 

Yorumlar (0 yorum)
Yorum kurallarını okudum ve kabul ediyorum.
Henüz yorum eklenmemiş, ilk yorum ekleyen siz olun.
Sonraki Sayfa