İsrailli askerden Filistinli çocuklar için itiraf gibi açıklama

İsrail Gazze'de zulme devam ediyor. Katil İsrail askerinin Filistinli çocuklar için yaptığı açıklama ise kan dondurdu.

O
Onur Çetinkaya Editör
YAYINLAMA
19 Ağustos 2024 17:02
GÜNCELLEME
19 Ağustos 2024 17:59
İsrailli askerden Filistinli çocuklar için itiraf gibi açıklama
O
Onur Çetinkaya Editör

İsrail'in Gazze Şeridi'ne 318 gündür sürdürdüğü katliamlar sürüyor. 


İsrail ordusunun son 24 saatte Gazze'nin çeşitli bölgelerinde 3 katliam" gerçekleştirdi. Saldırılarda 40 Filistinli hayatını kaybetti. 134 Filistinli de yaralandı. 


7 Ekim'den bu yana saldırılarda yaşamını yitirenlerin sayısının 40 bin 139'a, yaralı sayısının da 92 bin 743'e çıktı.


Batı Şeria ve Doğu Kudüs'te yönelik gözaltı, baskın ve saldırıların yanı sıra bölgede Filistinlilere ait yapıların yıkımı da bir hayli fazla. 


Katil İsrail ordusu, savaştan kurtularak zor şartlarda hayatını devam ettiren masumlar için ise yerlerinizi terk edin çağrısı yapıyor.


İşgalci İsrail'in Gazze Şeridi'ne yönelik bombardımanı ve "bölgenin boşaltılması" çağrıları sonucunda binlerce Filistinli yeniden göç etmek zorunda kaldı.  


Bebek, çocuk, kadın, yaşlı dinlemeden saldıran İsrail, durmaksızın insanları ölüme sürüklüyor.


Binyamin Netanyahu geçtiğimiz günlerde ise ABD'nin desteğini söylemeyi her defasında esirgemedi. İsrail Başbakanı, yine ABD'ye güvenerek yaptığı açıklamada, Gazze savaşının yakın zamanda bitmeyeceğini ifade etti. 


Siyonist İsrail ve gözlerini kan bürümüş askerlerin yaptıkları ise kan donduruyor. Geçtiğimiz günlerde Filistinli bir kişiye gözaltı merkezinde cinsel saldırı dünya kamuoyunda infiale neden oldu.


İsrailli bir asker, Gazze'de bilinçli olarak çocukları öldürdüklerini soğukkanlılıkla itiraf etti. Katil İsrail askeri aşağılık sözlerinde " Sadece bu sabah iki tane öldürdük. Güzel bir gündü. Bu sadece bugünlük." ifadelerini kullandı. 

Yorumlar (0 yorum)
Yorum kurallarını okudum ve kabul ediyorum.
Henüz yorum eklenmemiş, ilk yorum ekleyen siz olun.
Sonraki Sayfa