Olaylı maça ilişkin yeni açıklama geldi

Fenerbahçe, Göztepe maçındaki olaylara ilişkin kulüpten yapılan açıklamada Ali Koç'a saldıran kişinin suç kaydının araştırıldığı belirtildi.

EK
Esra Koçak Editör
YAYINLAMA
19 Ağustos 2024 18:06
GÜNCELLEME
19 Ağustos 2024 18:22
Olaylı maça ilişkin yeni açıklama geldi
EK
Esra Koçak Editör

Fenerbahçe Kulübü, Göztepe maçında yaşanan olaylarla ilgili olarak yeni bir açıklama yaptı.

Yapılan açıklamada, Ali Koç’a saldırıda bulunan Fatih Özkan’ın suç geçmişine dair basında yer alan iddiaların yetkililere sorulduğu belirtildi.


Sarı-lacivertli kulüpten yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:

"Yetkililere sorularımız var"

Futbol takımımızın Göztepe ile deplasmanda oynadığı maç sırasında Başkanımız Ali Y. Koç’a arkadan saldırıda bulunan Fatih Özkan isimli şahsın, basında çıkan iddialara göre suç geçmişinin kabarık olduğu öne sürülüyor. Bu iddialar ciddiyetle ele alınmalı ve yanıtlanmalıdır.

Bu bağlamda, yetkililere soruyoruz:

  1. Bu kişinin suç dosyasının bu kadar kabarık olduğu iddiası doğru mu?

  2. Eğer bu iddialar doğruysa, böyle bir kişinin Göztepe Spor Kulübü tarafından akredite edilip, maç sırasında saha kenarında bulunmasına nasıl izin verildi?

  3. Bir kulüp başkanının saha kenarına inmesi medya ve kamuoyunca tartışılırken, suç dosyasının kabarık olduğu iddia edilen bu şahsın saha kenarındaki varlığının sorgulanmaması dikkat çekici değil mi?

  4. Bu hain saldırının ardından yakalanan şahıs hakkında neden hiçbir işlem yapılmadı? Bu kişi, maçın kalan kısmını nasıl izleyebildi ve stadyumdan kolluk görevlileriyle tokalaşarak nasıl ayrılabildi?

  5. Bu durumu mümkün kılan hukuk dışı davranışların ve yasaları hiçe saymanın cesareti nereden geliyor? Yukarıdaki soruların tüm yetkililer tarafından cevaplanmasını bekliyoruz.


Ne olmuştu?

İzmir’de oynanan Göztepe - Fenerbahçe maçında deplasman tribününe sarı-lacivertli taraftarların alınmaması üzerine olaya Fenerbahçe Başkanı Ali Koç müdahale etti. 

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, Göztepe - Fenerbahçe maçının devre arasında deplasman tribününe gitti. Ali Koç, tribünlerin yoğun saldırısına maruz kaldı. 

Bazı Fenerbahçeli taraftarların stadyuma girememesi sebebiyle deplasman tribününe yönelen Ali Koç, konu hakkında stadyuma girebilen Fenerbahçeli taraftarlar ile görüştü.


Yorumlar (0 yorum)
Yorum kurallarını okudum ve kabul ediyorum.
Henüz yorum eklenmemiş, ilk yorum ekleyen siz olun.
Sonraki Sayfa