CHP Sözcüsü Deniz Yücel’in WhatsApp Hesabı Ele Geçirildi

CHP Sözcüsü Deniz Yücel, WhatsApp hesabının ele geçirildiğini belirterek "Lütfen benden gelen hiçbir mesaja itibar etmeyin" açıklamasında bulundu.

EK
Esra Koçak Editör
YAYINLAMA
19 Ağustos 2024 18:58
GÜNCELLEME
19 Ağustos 2024 19:27
CHP Sözcüsü Deniz Yücel’in WhatsApp Hesabı Ele Geçirildi
EK
Esra Koçak Editör

CHP İzmir Milletvekili ve Parti Sözcüsü Deniz Yücel, sosyal medya hesabından yaptığı bir paylaşımla WhatsApp hesabının kötü niyetli kişiler tarafından ele geçirildiğini açıkladı.  Yücel’in WhatsApp profil fotosu Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan’ın Rabia işareti yaptığı fotoğrafı ile değiştirildi. 


"Hesabıma Güvenmeyin" Uyarısı

Deniz Yücel, yaptığı paylaşımda, “WhatsApp hesabım maalesef kötü niyetli kişiler tarafından ele geçirildi. Hesabımdan size gelen mesajların, aramaların ya da diğer iletişimlerin benden gelmediğini ve güvenli olmadığını bilmenizi isterim” ifadelerini kullandı.

CHP Sözcüsü Yücel "Önemli Duyuru" başlığıyla şu paylaşımda bulundu: 


Profil fotoğrafı değiştirildi

Yücel’in açıklamasının ardından, WhatsApp profil fotoğrafının Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan’ın Rabia işareti yaptığı bir görüntüyle değiştirildiği görüldü.


CHP'li vekiller grubundan çıkarıldı

Bu olayla eş zamanlı olarak, Yücel’in CHP’li milletvekillerinin bulunduğu WhatsApp grubundan çıkarıldığı öğrenildi. CHP ise grubun güvenliği konusunda araştırma başlatarak, herhangi bir bilgi sızıntısı olup olmadığını incelemeye başladı.

Yorumlar (0 yorum)
Yorum kurallarını okudum ve kabul ediyorum.
Henüz yorum eklenmemiş, ilk yorum ekleyen siz olun.
Sonraki Sayfa