Dilipak'tan şok iddia: “Özel’in bacağı kırılmadı, silahla vurdular”

Abdurrahman Dilipak, CHP Genel Başkanı Özgür Özel'in bacağının kırılmadığını, silahla vurulduğunu iddia etti. CHP ise iddiayı sert bir dille yalanladı.

EK
Esra Koçak Editör
YAYINLAMA
19 Ağustos 2024 19:30
GÜNCELLEME
19 Ağustos 2024 19:58
Dilipak'tan şok iddia: “Özel’in bacağı kırılmadı, silahla vurdular”
EK
Esra Koçak Editör

CHP Genel Başkanı Özgür Özel'in, TBMM’deki Mahmut Abbas oturumuna katılmamasıyla başlayan tartışmalar, yeni bir boyut kazandı. Ayağının kırıldığı gerekçesiyle oturuma katılmadığını duyuran Özel hakkında,  Elips Haber yazarı Abdurrahman Dilipak  şok bir iddia ortaya attı. 


Dilipak sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda Özel'in ayağının kırılmadığını silahla vurulduğunu ileri sürdü. Dilipak paylaşımında şunları kaydetti: 


CHP iddiayı "iftira" diyerek yalanladı

CHP iletişim sosyal medya hesabından yapılan paylaşımda, Abdurrahman Dilipak’ın Özgür Özel hakkındaki iddialarını yalanladı. Yapılan açıklamada, ”Bu kadar kuyruklu yalanı, iftirayı bir yazıya nasıl sığdırdınız. Bu komplo teorilerini yazarken hiç mi Allah’tan korkmadınız” ifadesini kullandı.


CHP İletişim’in yaptığı açıklama şöyle:

“Bu kadar kuyruklu yalanı, iftirayı bir yazıya nasıl sığdırdınız. Bu komplo teorilerini yazarken hiç mi Allah’tan korkmadınız? Günaha girerim diye hiç mi düşünmediniz? Pes doğrusu!”


Yorumlar (0 yorum)
Yorum kurallarını okudum ve kabul ediyorum.
Henüz yorum eklenmemiş, ilk yorum ekleyen siz olun.
Sonraki Sayfa