Abdurrahman Dilipak’tan CHP'nin yalancı suçlamalarına yanıt

Abrurrahman Dilipak, kendisini yalancılıkla suçlayan CHP’ye “Beni komploculukla suçlayanlar yarın gerçek ortaya çıkınca özür dileyecekler mi?” diye sordu.

BY
Barış Yılmaz Editör
YAYINLAMA
20 Ağustos 2024 00:45
GÜNCELLEME
20 Ağustos 2024 01:20
Abdurrahman Dilipak’tan CHP'nin yalancı suçlamalarına yanıt
BY
Barış Yılmaz Editör

CHP Genel Başkanı Özgür Özel’in ayağındaki rahatsızlığa ilişkin polemik büyüyor.

TBMM Genel Kurulu’ndaki Filistin özel oturumuna katılamayan ve Filistinn Devlet Başkanı MahmudAbbas’ın konuşmasını izleyemeyen CHP liderinin ayağında kaza sonucu hafif kırık oluştuğu açıklaması yapılmıtı.

Özgür Özel de evde kaza geçirdiğini belirtmişti.

Ancak Abdurrahman Dilipak, Özgür Özel’in ayağının kırılmadığını, vurulduğunu iddia etti.

“Ne oluyor bu memlekette” diyen Dilipak, Özel’i kimin niye vurduğunu sorguladı.

Dilipak, vuran kişinin aynı partiden olup olmadığı, Özel’in yanında neden koruma bulunmadığı, vuran kişinin yakalanıp yakalanmadığı sorularını da yöneltti.

Bunu yargıya intikal edip etmediğini, CHP’nin bunun peşine düşüp düşmeyeceğini soran Dilipak, “Kol kırılır yen içinde kalırsa ya o kollar çolak kalır ya da kangren olur, kesilir” diyerek iddiasını sürdürdü. Buna CHP’den çok sert yanıt geldi.

CHP, iddiaları kuyruklu yalan ve iftira olarak niteledi.

“Bu komplo teorilerini yazarken hiç mi Allah’tan korkmadınız?” ifadeleri kullanıldı.

CHP Lideri Özgür Özel de gazeteci Barış Yarkadaş’a, Güven Hastanesi’nde ayağına müdahale edildiğini, çekilen filmlerde basit bir kırık olduğunun görüleceğini açıkladı.

Özel, e-nabız uygulamasına yüklü olan filmi isteyene gönderebileceğini dile getirdi.

CHP’den gelen yalancı suçlamasına Dilipak jet hızıyla yanıt verdi.

Abdurrahman Dilipak, “Özel konusunda beni komploculukla suçlayanlar yarın gerçek ortaya çıkınca özür dileyecekler mi?” şeklinde paylaşım yaptı.

Kendisinin sorusuna bir videoyu kaynak gösteren Dilipak, açıklama yapması gerekenlerin, olayı komplo falan diye geçiştirmemesi gerektiğini söyledi.

Dilipak, “Bu olay, saldırı ya da kaza ne zaman, nerede, ne oldu. Doktor raporu var mı, hangi hastanede tedavi edilmiş?” sorularını tekrar yöneltti.

İddialara ilişkin savcılığın soruşturma açmasını isteyen Dilipak, “Söylenti kargaşanın ikiz kardeşiniz, sıradan bir söylenti, tehlikeli bir gerçekten daha tahripkar olabilir” uyarısında bulundu.

Yorumlar (0 yorum)
Yorum kurallarını okudum ve kabul ediyorum.
Henüz yorum eklenmemiş, ilk yorum ekleyen siz olun.
Sonraki Sayfa