Trabzonspor'da Maxi Gomez ile yollar ayrıldı...

Trabzonspor'da sürpriz bir gelişme yaşandı. Kulüp tarafından Maxi Gomez'in sözleşmesi feshedildi... İşte haberin detayları...

AA
Kaynak AA
YAYINLAMA
20 Ağustos 2024 05:05
GÜNCELLEME
20 Ağustos 2024 05:05
Trabzonspor'da Maxi Gomez ile yollar ayrıldı...
AA
Kaynak AA

Trabzonspor Kulübü, Uruguaylı futbolcu Maxi Gomez'in sözleşmesinin karşılıklı olarak feshedildiğini açıkladı.

Trabzonspor Sportif Yatırım ve Futbol İşletmeciliği Ticaret AŞ tarafından Borsa İstanbul'a iletilen ve Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) yayımlanan duyuruda, "Kulübümüz ile profesyonel futbolcumuz Maximilian Gomez Gonzalez arasında 1 Eylül 2022'de başlayan ve 31 Mayıs 2025'te sona erecek olan sözleşme karşılıklı anlaşmayla feshedilmiştir. Anlaşma gereği, oyuncuya dört eşit taksitte toplam 700 bin avro fesih bedeli ödenecektir." ifadelerine yer verildi.

Maxi Gomez

Maxi Gómez, tam adıyla Maximiliano Gómez González, Uruguaylı futbolcu.

Forvet pozisyonunda oynayan Maxi Gómez, güçlü fiziği, hava toplarındaki etkinliği ve bitiriciliği ile tanınır.

Profesyonel kariyerine Uruguay'ın Defensor Sporting kulübünde başlamış, burada sergilediği performansla dikkat çekmiştir. 2017 yılında İspanyol La Liga takımlarından Celta Vigo'ya transfer olmuş ve burada önemli bir çıkış yakalamıştır. La Liga'da gösterdiği etkileyici performansın ardından 2019 yılında Valencia CF'e transfer olmuştur.

Valencia'da birkaç sezon geçirdikten sonra, 2022 yılında Süper Lig ekiplerinden Trabzonspor'a transfer olmuştur. Trabzonspor'da da forvet pozisyonunda görev yapmış, ancak kulüp ile sözleşmesi 2024 yılında karşılıklı anlaşma ile feshedilmiştir.

Maxi Gómez, aynı zamanda Uruguay Milli Takımı'nda da forma giymiştir. 2017'den bu yana milli takımda görev alan Gomez, Copa América gibi önemli turnuvalarda da Uruguay'ı temsil etmiştir.

Yorumlar (0 yorum)
Yorum kurallarını okudum ve kabul ediyorum.
Henüz yorum eklenmemiş, ilk yorum ekleyen siz olun.
Sonraki Sayfa