Elazığ'da 10 yıllık husumet cinayetle bitti...

Elazığ’da 10 yıl önce kardeşinin öldürülmesinden sorumlu tuttuğu kişiyi öldürdü, ekipler zanlıyı yakalamak için çalışma başlattı...

DHA
Kaynak DHA
YAYINLAMA
20 Ağustos 2024 07:35
GÜNCELLEME
20 Ağustos 2024 07:35
Elazığ'da 10 yıllık husumet cinayetle bitti...
DHA
Kaynak DHA

Elazığ'da, İ.G. isimli bir kişi, 10 yıl önce kardeşinin öldürüldüğü kavgaya karışan şüphelilerden Musa Özger'i tabanca ile vurarak öldürdü. Olayın ardından kaçan İ.G.'nin yakalanması için polis ekipleri tarafından çalışma başlatıldı.

Olay, akşam saatlerinde merkez Yıldızbağları Mahallesi'nde gerçekleşti. İddiaya göre, 10 yıl önce bıçaklanarak öldürülen Mustafa G.'nin ağabeyi İ.G., o dönemdeki şüphelilerden biri olan Musa Özger'in yanına giderek tartışmaya başladı.

Tartışmanın şiddetlenmesi üzerine İ.G., Özger'e tabancayla 3 el ateş ederek yaraladı. Olaydan sonra İ.G. kaçarken, ihbar üzerine bölgeye sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Ağır yaralı olarak hastaneye kaldırılan Musa Özger, tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Özger'in cenazesi, otopsi için Fırat Üniversitesi Hastanesi morguna götürüldü. Polis, kaçan İ.G.'yi yakalamak için çalışmalarını sürdürüyor.

Bodrum'da 2 kişinin öldüğü silahlı saldırıda yeni gelişme

Bodrum İlçe Emniyet Müdürlüğü, 2 kişinin hayatını kaybettiği olayla ilgili geniş çaplı bir soruşturma başlattı ve özel bir ekip oluşturdu. Ekipler, bölgedeki yaklaşık 40 güvenlik kamerasını inceleyerek, otomobille kaçan şüphelileri yakalamak için harekete geçti. Yapılan teknik ve fiziki takiplerin ardından 1’i kadın 4 şüpheli belirlenen adreslerde yakalanarak gözaltına alındı. Emniyetteki işlemleri tamamlanan şüpheliler, yoğun güvenlik önlemleri altında adliyeye sevk edildi.

Ayrıca, gizlilikle yürütülen soruşturmanın derinleştirildiği ve olayla ilgili yeni gözaltıların olabileceği kaydedildi.

Yorumlar (0 yorum)
Yorum kurallarını okudum ve kabul ediyorum.
Henüz yorum eklenmemiş, ilk yorum ekleyen siz olun.
Sonraki Sayfa