Taro Emir Tekin'den Yalı Çapkını açıklaması!

Taro Emir Tekin, "Kaya" karakterine hayat verdiği Yalı Çapkını dizisinden ayrılmasıyla ilgili konuştu. Tekin, "Misyonumu tamamladım" dedi.

Ecem Çetin Editör
YAYINLAMA
20 Ağustos 2024 10:28
GÜNCELLEME
20 Ağustos 2024 11:35
Taro Emir Tekin'den Yalı Çapkını açıklaması!
Ecem Çetin Editör

Afra Saraçoğlu, Mert Ramazan Demir, Çetin Tekindor, Gözde Kansu, Emre Altuğ, Diren Polatoğulları gibi isimlerin kadrosunda yer aldığı Yalı Çapkını dizisi, son dönemlerin en dikkat çeken projeleri arasında yer alıyor.  


İlk bölümünden itibaren dikkatleri üzerine çeken, iki sezon boyunca Star ekranlarında fırtınalar estiren dizi, cuma akşamları ekrana geliyor. 

Çok sayıda hayran kitlesi bulunan, sahneleri, oyuncu kadrosu, hikayesi, replikleriyle beğeni toplayan dizi, büyük bir ilgiyle izleniyor. 

Cuma akşamları milyonları ekrana kilitleyerek, reyting rekorları kıran dizi yeni sezonuyla seyircisinin karşısına çıkmaya hazırlanıyor. 


Sevilen dizi, 3. sezonuyla eylül ayında ekrana gelmeye devam edecek. 

Yalı Çapkını dizisinden bazı ayrılık haberleri gündeme geldi. 


Dizide Kaya karakterine hayat veren Taro Emir Tekin, sevilen dizinin kadrosuna veda etti.

Dün Yalı Çapkını dizisinin yıldızları Ersin Arıcı ve Beril Pozam'ın düğününe katılan Tekin, diziden ayrılmasıyla ilgili açıklamalarda bulundu. 


"Misyonunu tamamladığını düşünüyorum"

Tekin, Yalı Çapkını dizisinde misyonunu tamamladığını ifade etti. Diziyle vedalaştığını ifade eden oyuncu, kendisi için fevkalade bir deneyim olduğunu belirtti. 


Taro Emir Tekin, şu ifadeleri kullandı;


Yorumlar (0 yorum)
Yorum kurallarını okudum ve kabul ediyorum.
Henüz yorum eklenmemiş, ilk yorum ekleyen siz olun.
Sonraki Sayfa