Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı'ndan Selin Ciğerci açıklaması!

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı, Selin Ciğerci'nin Türkiye'den evlat edindiğine yönelik iddialara açıklama yaptı.

Ecem Çetin Editör
YAYINLAMA
20 Ağustos 2024 14:38
GÜNCELLEME
20 Ağustos 2024 16:20
Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı'ndan Selin Ciğerci açıklaması!
Ecem Çetin Editör

Gökhan Çıra ile iki kez evlenip boşanmasıyla oldukça gündem olan sosyal medya fenomeni Selin Ciğerci ile ilgili bir takım iddialar gündeme geldi. 


Sosyal medya fenomeninin evlat edindiği öne sürüldü. Sosyal medyada en konuşulanlara giren konuya ilişkin çok sayıda yorum yağdı. 


Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı kaynaklarından iddialara ilişkin açıklama geldi. 


İddialar gerçek değil 

Ciğerci'nin evlat edinme konusunda resmi makamlara herhangi bir başvuruda bulunmadığı ve bu iddiaların tamamen gerçek dışı olduğu belirtildi. Yetkililer, bu konuda kamuoyunu yanlış bilgilendiren haberlerin gerçeği yansıtmadığını ifade etti. 


Soruşturma başlatıldı 

Resmi kaynaklardan elde edilen bilgilere göre, İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı, çocuğun soybağını değiştirmek, 18 yaşından küçük bireylerin insan ticareti ve diğer bazı suçlamalarla ilgili bir soruşturma başlattı. Soruşturmanın halen devam ettiği ve elde edilen bulguların titizlikle incelendiği vurgulandı.


Selin Ciğerci kimdir? 

Selin Ciğerci, 4 Nisan 1984 tarihinde İstanbul'da dünyaya geldi. Cinsiyet değiştirme ameliyatıyla tanınan Selin Ciğerci, sosyal medya fenomenliğinin yanı sıra "Selin Beauty" kozmetik markasının da sahibidir. Ciğerci ve Gökhan Çıra 2019 yılında dünyaevine girdi. Ancak çiftin evliliği bir yıl sürdü ve 2021 yılında boşandılar. 2022 yılında ilişkilerine yeni bir şans daha veren Selin Ciğerçi ve Gökhan Çıra 2. kez nikah masasına oturdu. Ancak çiftin evliliği yine sonra erdi. 



Yorumlar (0 yorum)
Yorum kurallarını okudum ve kabul ediyorum.
Henüz yorum eklenmemiş, ilk yorum ekleyen siz olun.
Sonraki Sayfa