TRT ekibi Siyonistlerin içine sızdı, belgesel çekti!

TRT ekibi işgalci Siyonistlerin içine sızdı ve Filistin topraklarının nasıl işgal edildiğini, Siyonist Yahudilerin nasıl bir ruh hali ve inanca sahip olduklarını onların ağzından öğrendi.

MP
Mevlüt Peker Editör
YAYINLAMA
20 Ağustos 2024 14:50
GÜNCELLEME
20 Ağustos 2024 15:33
MP
Mevlüt Peker Editör

TRT World, Filistin topraklarını işgal eden ve “Yahudi yerleşimciler" olarak tanımlanan Siyonist işgalcilerin içlerine sızarak hem Gazze'de hem de Batı Şeria'da Filistinlilere yönelik yaptıkları insanlık ve hukuk dışı vahşeti kayıt altına aldı. "Kutsal İşgal" ismi verilen belgesel, 24 Ağustos 2024 Cumartesi günü saat 15.00’te İstanbul'da bulunan Atlas Sineması'nda gösterime girecek.

“Kutsal İşgal” belgeseli

TRT World tarafından büyük bir cesaret, istihbarat ve operasyonla çekimleri yapılarak hazırlanan "Kutsal İşgal" belgeseli, Siyonist işgalcilerin (Yahudi yerleşimcilerin) Filistinlilere karşı son derece insanlık dışı ve acımasız vahşetlerini ortaya koyuyor.

TRT ekibinin onlardan biri gibi davranıp Siyonist işgalcilerin aralarına sızarak hazırladığı belgeselde, işgalci teröristlerin Filistinlilerin topraklarına nasıl el koyduğunu, Siyonist Yahudilerin insanlık dışı zihniyetini ve İsrail devletinin işgalci çetelere nasıl destek olduğu ortaya koyuluyor.

İlk kez Atlas Sineması’nda 24 Ağustos’ta gösterilecek

TRT Genel Müdürü Zahid Sobacı, “Kutsal İşgal” ismi verilen ve tarihî belge niteliğine sahip belgeselin 24 Ağustos'ta Atlas Sineması’nda gösterime gireceğini duyurdu.

Sosyal medya platformu X’teki @zahidsobaci hesabından açıklama yapan TRT Genel Müdürü Zahid Sobacı, “Kutsal İşgal” belgeselinin TRT ekibinin Siyonist işgalcilerin içine sızarak çektiğini vurgulayarak, Filistin'deki işgalin daha evvel görülmemiş yönlerini ortaya koyan belgeselin izleyiciyle buluşacağını bildirdi.

Zahid Sobacı, Atlas Sineması’nda 24 Ağustos Cumartesi günü saat 15.00’te başlayacak belgeselin gösterimine katılacaklara kayıt için [email protected] adresini verdi. Zahid Sobacı, paylaşımını #HolyRedemption etiketiyle sonlandırdı.

Yorumlar (0 yorum)
Yorum kurallarını okudum ve kabul ediyorum.
Henüz yorum eklenmemiş, ilk yorum ekleyen siz olun.
Sonraki Sayfa