Ankara’da servis esnafından TBMM önünde tepki!

Ankara Servis Aracı İşletmeleri Esnaf Odası Başkanı İlyas Aktürk, "Esnafın mağduriyeti devam ederse, okul servisi yapamayacak duruma geleceğiz" dedi.

DHA
Kaynak DHA
YAYINLAMA
20 Ağustos 2024 16:23
GÜNCELLEME
20 Ağustos 2024 17:20
Ankara’da servis esnafından TBMM önünde tepki!
DHA
Kaynak DHA

Ankara'da servis aracı esnafı bugün Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) önünde bir araya geldi. Esnaf, kamuda bazı alanlarda servis hizmetinin kaldırılması ve servis ücretleri konusunda yaşanan sıkıntılar nedeniyle basın açıklaması yaparak tepkilerini dile getirdi.

"Çalışamaz duruma geleceğiz"


Servis ücretleri konusunda velilerle karşı karşıya geldiklerini ifade eden Ankara Servis Aracı İşletmeleri Esnaf Odası Başkanı İlyas Aktürk, servisçi esnafının mağduriyetinin devam etmesi durumunda okul servisi yapamayacak duruma geleceklerini söyledi. 

"Lütfen sesimizi duyun"

Kamu ve öğrenciler için hizmet verdiklerini söyleyen Aktürk, şöyle devam etti; 


Ankara Milletvekili Umut Akdoğan, okul masraflarının aile bütçelerini zorladığı ve bu durumun hükümet tarafından yeterince dikkate alınmadığını belirterek, şunları söyledi; 



Açıklamanın ardından, Akdoğan sembolik olarak bir servis minibüsünün direksiyonuna geçerek, aracı bir akaryakıt istasyonuna sürdü. Akdoğan, minibüsün deposunun geçen yıl 1500 liraya dolarken, bu yıl 2 bin 800 liraya dolduğunu belirtti.

Yorumlar (0 yorum)
Yorum kurallarını okudum ve kabul ediyorum.
Henüz yorum eklenmemiş, ilk yorum ekleyen siz olun.
Sonraki Sayfa