Türk takımlarının Avrupa maçları şifresiz yayınlanacak

Avrupa'daki kulüpler arası turnuvaların yayın hakkını satın alan TRT, Türk takımlarının Avrupa maçlarını ücretsiz ve şifresiz yayınlayacağını duyurdu.

EK
Esra Koçak Editör
YAYINLAMA
20 Ağustos 2024 18:45
GÜNCELLEME
20 Ağustos 2024 19:08
Türk takımlarının Avrupa maçları şifresiz yayınlanacak
EK
Esra Koçak Editör

TRT, Avrupa'da kulüp düzeyinde düzenlenen uluslararası turnuvaların yayın haklarını üç yıllığına satın aldı. Bu anlaşma kapsamında, Türk takımlarının maçları üç yıl boyunca şifresiz ve ücretsiz olarak TRT ekranlarında izleyiciyle buluşacak. Yabancı takımların karşılaşmaları ise TRT'nin dijital platformu olan 'tabii' üzerinden yayınlanacak.


İstanbul'da görkemli tanıtım lansmanı

TRT, bu önemli anlaşmayı duyurmak amacıyla dün akşam İstanbul'da bir tanıtım lansmanı düzenledi. Geceye spor ve iş dünyasından pek çok önemli isim katıldı. Lansmanda, TRT Genel Müdürü Mehmet Zahid Sobacı, Beşiktaş Kulübü Başkanı Hasan Arat, Galatasaray Kulübü Başkanı Dursun Özbek, Adana Demirspor Kulübü Başkanı Murat Sancak ve Türkiye Voleybol Federasyonu Başkanı Mehmet Akif Üstündağ gibi spor camiasının önde gelen isimleri yer aldı. Ayrıca, milli sporcular Mete Gazoz, Nafia Kuş Aydın gibi başarılı atletler de etkinlikte hazır bulundu.


TRT'nin ulusal ve uluslararası spor organizasyonlarını geniş kitlelere ulaştırma hedefinin altı çizilen bu gecede, spor dünyasının önemli figürleri ve medya mensupları bir araya geldi. Tanıtım, Türk sporuna yapılan bu büyük yatırımın önemini vurgulayan konuşmalar ve sunumlarla dikkat çekti.


Yorumlar (0 yorum)
Yorum kurallarını okudum ve kabul ediyorum.
Henüz yorum eklenmemiş, ilk yorum ekleyen siz olun.
Sonraki Sayfa